miercuri , 26 februarie 2020
Home / POLITIC / Constantin Ana, primarul Oraşului Pucioasa, mesaj dur pentru Rovana Plumb

Constantin Ana, primarul Oraşului Pucioasa, mesaj dur pentru Rovana Plumb

Chiar dacă nu a fost prezent, din motive obiective, la lansarea candidaturii deputatului Cornel Ştefan pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa, Constantin Ana, primarul Oraşului Pucioasa nu a ezitat să îşi exprime clar poziţia, transmiţând totodată încă un mesaj foarte dur pentru actualul preşedinte, Rovana Plumb:

“Cu tupeul specific, Rovana Plumb se încăpățânează să creadă că în Organizația PSD Dâmbovița se organizează alegeri pentru a fi revalidată!

Nu doamnă! Facem alegeri să vă oprim! Dumneavoastră aţi pus serios umărul la distrugerea organizaţiei centrale si acum v-a mai ramas o singură jucarie de „terminat”: PSD Dâmboviţa!

Facem alegeri pentru a ne câştiga decenţa si respectul faţă de oameni! Pentru a putea ridica, măcar puţin, capul din pământ!Facem alegeri pentru că vrem sa câştigăm ALEGERILE! Toate, câte şi în ce ordine or fi!

Iar acest lucru nu îl putem face cu Andrei Plumb coordonator, sau mai grav, candidat!
(Aţi uitat să ne spuneţi că în sondajul pe care l-aţi plătit din banii organizaţiei, dl Plumb jr nu depăşea marja de eroare!!!)

Sincer, mi-aş dori să aveţi măcar o dată în viaţă decența să vă retrageţi!”- a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *