Acasă POLITIC Constantin Ana,la depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de primar la Pucioasa: “Candidatura mea este o cursă pentru schimbarea din temelii a orașului!”

Constantin Ana,la depunerea candidaturii pentru al doilea mandat de primar la Pucioasa: “Candidatura mea este o cursă pentru schimbarea din temelii a orașului!”

de adrian

La Pucioasa, primarul în funcție, Constantin Ana, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Un pas pe care spune că l-a făcut  cu gândul la ziua de mâine și tot cu gândul la viitor  a fost gândită și lista de consilieri locali:
“Privind in urma la primul mandat, le multumesc mult pentru sprijin actualilor mei colegi din Consiliu Local, ma inclin in fata lor pentru ca au rezistat la un adevarat tur de forta in acesti 4 ani, cu un numar impresionant de sedinte de Consiliu Local, proportional cu numarul de proiecte depuse!Totodata le multumesc pentru suport si pentru intelegere, chiar daca dintre prietenii si colegii mei unii au primit cu amaraciune ordinea pe noua lista asumata de catre mine! Si ii asigur de faptul ca nu las pe nimeni in urma, simtindu-ma obligat sa obtin un scor record la Pucioasa, pentru a avea o echipa cat mai mare langa mine.
Insa cu toți stim faptul ca atat candidatura mea, cat si a echipei mele nu este o goana pentru functii, pentru pozitii!!!
Este o competitie, inceputa acum patru ani, pentru performanta!
Este o cursa pentru schimbarea din temelii a orasului!!!
Iar cateodata ai nevoie si de suflu nou!Asa ca un primar altfel trebuia sa isi faca o echipa altflel!
Cred in toata echipa mea si le adresez multumiri speciale celor, DELOC mai putin valorosi, care mi-au facut viata mai usoara alegand sa faca parte cu mandrie din echipa noastra sustinand-o din partea din spate a listei!
Le urez bun venit noilor colegi si ii asigur de toata pretuirea noastra si de faptul ca vor fi la fel de bine tratati cum au fost acum patru ani cei ce erau la inceput de drum alaturi de mine!Oameni minunati ne-au intregit echipa si ne-au facut sa fim nu neaparat mai puternici, ci mai naturali, mai apropiati de comunitate!
De aici in colo, nu mai este loc de orgolii, nu mai este loc de pilde!
Pornim la drum pentru un nou mandat, pentru o noua majoritate in Consiliu local, cu entuziasm si cu speranta ca aceasta campanie este doar o prelungire a celor 4 ani de munca pentru in interesul comunitatii!
Asadar in perioada urmatoare ne vedem pe strada, dragilor!Succes sa avem, pentru ca succesul nostru este  succesul intregului oras!!!”- a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de socializare.
 

You may also like

Lasă un Comentariu