Acasă ADMINISTRAȚIE Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară

Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară

de adrian

Pe o suprafata de 16.481 mp, situată în vecinătatea viitorului mall se construieste un parc public de agreement. Este o investitie care, in afara amenajarii unei suprafete de peste 14.000 mp. ca si spatiu verde, presupune și construirea   unei piațete si a unei fântâni arteziene, a unui loc de joacă, a unei zone de fitness, a unei biblioteci in aer liber, dar si amenajarea aleilor pietonale si a pistelor pentru biciclete.
“Spatiul verde va cuprinde zone cu vegetatie bogata si peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se vor planta aproximativ 500 de arbori si arbusti din specii rășinoase si foioase si se vor amenaja zone cu flori. Va exista si un sistem automat de irigatii. Iluminatul ambiental se va realiza cu stalpi de iluminat si corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi si proiectoare.
Vor fi amplasate cismele si toalete.De asemenea, parcul va fi dotat cu banci, cosuri de gunoi, rastele si o statie de biciclete-precizează primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
Valoarea investitiei este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, durata de executie maxima este de 12 luni, iar sursa de finantarea este asigurata prin Programul Operational Regional 2014-2020.
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu