luni , 6 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul CapitaleiDâmbovița: 39 de amenzi pentru nerespectarea Legii privind prevenirea și combaterea efectelor pandemieiCoronavirus 6 iulie: 250 de cazuri noi și 18 decese în ultimele 24 de ore, 227 pacienți în stare gravă, la ATIPNL acuză social-democrații că sunt “desprinși de problemele dâmbovițenilor”Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de jandarmii montaniPSD Dâmbovița cere liberalilor să lămurească aspectele privind scandalul “UNIFARM”Dâmbovița: După contestații, rata de promovare la BAC a urcat la 60,75%Coronavirus 5 iulie: 391 de cazuri noi, 1750 de decese de la începutul pandemieiAccident rutier cu o victimă încarcerată pe șoseaua de centură al mun.TârgovișteCOVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”
Home / ADMINISTRAȚIE / Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară

Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM Gară

Pe o suprafata de 16.481 mp, situată în vecinătatea viitorului mall se construieste un parc public de agreement. Este o investitie care, in afara amenajarii unei suprafete de peste 14.000 mp. ca si spatiu verde, presupune și construirea   unei piațete si a unei fântâni arteziene, a unui loc de joacă, a unei zone de fitness, a unei biblioteci in aer liber, dar si amenajarea aleilor pietonale si a pistelor pentru biciclete.

“Spatiul verde va cuprinde zone cu vegetatie bogata si peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se vor planta aproximativ 500 de arbori si arbusti din specii rășinoase si foioase si se vor amenaja zone cu flori. Va exista si un sistem automat de irigatii. Iluminatul ambiental se va realiza cu stalpi de iluminat si corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi si proiectoare.

Vor fi amplasate cismele si toalete.De asemenea, parcul va fi dotat cu banci, cosuri de gunoi, rastele si o statie de biciclete-precizează primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Valoarea investitiei este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, durata de executie maxima este de 12 luni, iar sursa de finantarea este asigurata prin Programul Operational Regional 2014-2020.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *