Acasă ADMINISTRAȚIE Continuă lucrarile si la Skatepark „Chindia”

Continuă lucrarile si la Skatepark „Chindia”

de adrian

În proximitatea Grădinii Zoologice continuă lucrările de amenajare a skateparkului. Investitia, finantata din bani europeni, este complexă si reprezinta un spatiu de relaxare cu foarte multe facilități, incluzand echipamentele de skate si de fitness, spatii verzi generoase, având o suprafață de peste 3000 mp, precum si o zona de picnic.Aria totală a terenului aferent implementarii acestui proiect este de 4068 mp. si a rezultat exclusiv ca urmare a extinderii Parcului Chindia intr-o zonă degradata si inchisa publicului, care nu a mai fost utilizata de zeci de ani.
“Accesul in noua locatie va fi facut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Gradina Zoologica Targoviste. Se vor amplasa elemente diverse, care permit realizarea unei game largi de activitati: bare, elemente skate tip quarter pipe, halfpipe, spine, etc. Totodata, parcul va fi dotat cu un complex de bare de tracțiuni tip „Fitness Urban” si „Street Workout”, beneficiind si de alte facilitati pentru odihna si recreere”- a precizat primarul Cristian Stan.
Valoarea totală a investiţiei este de 1.420.153,24 lei (cu TVA), durata de executie a lucrarilor nu va depasi aceasta vara, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, POR 2014-2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiții 4.2, „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului.
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu