Acasă ACTUALITATE Control judiciar pentru autorul unui accident, care s-a urcat la volan drogat și fără permis

Control judiciar pentru autorul unui accident, care s-a urcat la volan drogat și fără permis

de adrian

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște au reținuț, pentru 24 de ore, un bărbat de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, fapte prevăzute de art. 335 si art. 336 din Codul Penal.
Bărbatul este bănuit că, la data de 13 iunie a.c., a condus un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, intrând în coliziune cu acesta. In urma producerii evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.În urma verificarilor efectuate, polițiștii au constat că cel în cauza nu deține permis de conducere si că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.
Pe parcursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

You may also like

Lasă un Comentariu