miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / CULTURĂ / COPIII TÂRGOVIŞTEI NE-AU REDAT CONVINGEREA CĂ CETATEA ARE VIITOR

COPIII TÂRGOVIŞTEI NE-AU REDAT CONVINGEREA CĂ CETATEA ARE VIITOR

Moment distinctiv în programul “Zilelor Cetăţii”, tradiţionala paradă concepută şi organizată de profesioniştii Teatrului Municipal “Tony Bulandra”, a fost anul acesta mai încântătoare ca oricând. Au cântat, au dansat şi s-au distrat pe străzile oraşului sute de copii entuziaşti, reprezentând şcoli de elită, ansambluri, trupe de dans, cluburi şi asociaţii sportive. Un iureş de cântece şi culoare şi remarcăm cu plăcere prezenţa , alături de tinerii reprezentanţi ai comunităţilor greacă şi bulgară, a  copiilor de etnie romă. Frumoşi, veseli, îmbrăcaţi în costume viu colorate, au bifat o premieră şi merită toată aprecierea cei care i-au îndemnat să participe, să pună în valoare portul şi tradiţiile moştenite. O paradă extrem de reuşită, sub genericul “Târgovişte- privind spre viitor” , cu cei care reprezintă ziua de mâine în prim plan , o generaţie frumoasă şi dezinvoltă.

Prima seară s-a încheiat cum nu se putea mai bine, cu Vlad Miriţă şi Fraţii Cazanoi în concert, urmaţi de “rebelii” de la Trooper

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *