Acasă ADMINISTRAȚIE Corbii Mari: 106 persoane în autoizolare (22 de gospodării) după primul caz confirmat în comună

Corbii Mari: 106 persoane în autoizolare (22 de gospodării) după primul caz confirmat în comună

de adrian

Primarul comunei Corbii Mari,  Ionuţ Bănică, a prezentat câteva măsuri dispuse  pentru preîntâmpinarea răspândirii coronavirusului de  Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, suplimentare celor incluse în ordonanţele militare. Concret, agenţii economici de pe teritoriul localităţii au obligaţia să vândă mărfurile doar la ghişeu, pâinea trebuie să fie preambalată iar  vânzătorii trebuie să poarte măşti de protecţie şi mănuşi.
A fost restrâns programul de funcţionare al magazinelor , care  vor fi deschise zilnic în intervalele  07:00-13:00 şi 15:00-19, iar în pauză  se va efectua dezinfecţie interioară şi exterioară.
La această dată, în Corbii Mari sunt 106 persoane, respectiv membrii a 22 de gospodării, în autoizolare. Potrivit primarului Ionuţ Bănică, un contact al persoanei infectate în central de dializă, membru al familiei, a fost testat iar rezultatul a fost pozitiv.
Legat de o intervenţia autorităţilor judeţene, Ionuţ Bănică a declarat că, la Corbii Mari, au ajuns numai două reprezentante ale Direcţiei de Sănătate Publică şi  că prefectul judeţului, care este şi  preşedintele  Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urenţă, nu s-a deplasat la faţa locului, amănunte  despre cazul de infecţie cu coronavirus din Corbii Mari fiindu-i prezentate telefonic.
 

You may also like

Lasă un Comentariu