marți , 2 iunie 2020
STIRI PE SCURT
“Membrii PSD Dâmbovița nu concep și nu sunt de acord cu cedarea președinției consiliului județean în favoarea rCoronavirus 1 iunie:443252 teste efectuate, 19398 cazuri confirmate, 13426 pacienți vindecațiAdrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest anCezar Preda, mesaj de Ziua CopiluluiValea Lungă:Un bărbat a ars odată cu locuința pe care a incendiat-oCarmen Holban, deputat PSD:”La mulți ani, copii de toate vârstele!”Accident mortal la BilciureștiGRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna IUNIE 2020Lungulețu: Octogenară omorâtă în propria curte de un autoturism scăpat de sub controlCoronavirus 31 mai: 124 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 160 de pacienți la ATILuni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul cliențilorCriza coronavirus 30 mai:151 cazuri noi în untimele 24 de ore, 19133 de la începutul pandemieiPeste 150 de polițiști, jandarmi și luptători SAS au intervenit pentru calmarea spiritelor la MătăsaruCornel Ștefan :“Județul Dâmbovița trebuie să țină pasul cu timpurile”Coronavirus:încă două cazuri confirmate în DâmbovițaConcursul Național de Poezie „Constantin Virgil Bănescu”- ediția a XI-aAu început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județeneCoronavirus 29 mai 2020:1240 de persoane decedate în țară de la începutul pandemiei, 106 români morți în străinVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”Deputatul liberal Cezar Preda, precizări privind măsurile de relaxare aprobate începând cu 1 iunie
Home / POLITIC / Corbii Mari, Brezoaiele, Odobești- comune care se dezvoltă prin proiectele promovate de PSD Dâmbovița

Corbii Mari, Brezoaiele, Odobești- comune care se dezvoltă prin proiectele promovate de PSD Dâmbovița

Preşedintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ştefan, alături de preşedintele excutiv al organizaţiei judeţene, senatorul Titus Corlățean, şi vicepreședintele PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, au vizitat astăzi mai multe comune dâmbovițene, pentru a verifica stadiul proiectelor și programelor propuse.
Prima oprire a fost în comuna Corbii Mari! Primarul social-democrat, Ionuț Bănică, a semnat opt contracte de finanțare cu o valoare de aproape 30.000.000 de lei doar în ultimii doi ani.Banii aceştia sunt investiţi în următoarele proiecte:
Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea acestei investiţii este de 4.500.000 de lei; Construire grădiniţă în satul Corbii Mari. Valoarea lucrării este de peste 2.000.000 de lei; Construire unitate sanitară în comuna Corbii Mari – aproape 3.300.000 de lei; Asfaltare şi modernizare drumuri de interes local – 9.505.00 lei;Modernizare străzi şi drumuri comunale – 3.900.000 lei; Construire Grădiniţă în satul Ungureni – 2.200.000 de lei; Construire Grădiniţă în satul Grozăveşti – 2.050.000 de lei; Modernizare reţea electrică şi transformatoare în satele Corbii Mari, Petreşti, Satu Nou şi Bărăceni – 1.700.000 de lei.
Programul de investiţii promis de PSD Dâmboviţa a fost pus în practică şi în comunele Odobeşti şi Brezoaele.
Locuitorii din Odobeşti au, datorită proiectelor PSD, investiţii finalizate sau în curs de finalizare de peste 7.500.000 de lei. Administraţia social-democarată a primăriei Odobeşti are la activ următoarele proiecte:Modernizare drumuri în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Sumele investite în infrastructura rutieră se ridică la 850.000 de lei; Construirea unui dispensar prin PNDL. Valoarea lucrărilor este de 1.300.000 de lei; Investiţii de 500.000 Euro prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Aceşti bani au mers la grădiniţa din localitate. Tinerii din Odobeşti au la dispoziţie un teren de sport multifuncţional în valoare de 250.000 de lei. Reparaţii şi modernizări au fost făcute la capela bisericii din localitate, precum şi reparaţii la podul de peste râul Sabar.

Şi în Brezoaele se lucrează în momentul de faţă la construirea şi dotarea unei grădiniţe. De asemenea, în satele din comuna Brezoaiele s-au efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere de peste 1.400.000 de lei. Proiectele echipei PSD Dâmboviţa sunt lucruri vizibile.Sunt rezultatul unor planuri gândite pentru oameni, alături de oameni.
PSD Dâmboviţa a ţinut cont întodeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întodeauna, cu nevoile dâmboviţenilor. Proiectele care urmează a fi promovate în viitor au în vedere dezvoltarea fiecărei localităţi dâmboviţene, iar acest lucru se poate face doar prin muncă de echipă, alături de oameni!”- a precizat președintele Cornel Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *