Acasă POLITIC Candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm.”

Candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm.”

de adrian

Președintele PSD Dâmbovița,  Cornel Ștefan, a cerut  public adversarilor  politici să nu depășească limitele, astfel încât să avem o  campanie electorală pentru alegerile locale  decentă, o confruntare pe  proiecte și strategii de dezvoltare a comunităților locale, pentru că, susține acesta,  “dâmbovițenii s-au săturat de scandalurile politice, cu atât mai mult de cele dintre PSD și Pro România.”
Candidatul social-democrat pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, a reafirmat că PSD Dâmbovița  se luptă cu Partidul Național Liberal, adversarul tradițional care a recurs la toate mijloacele pentru a racola mai mulți  primari social democrați.
Tonul rezervat al liderului PSD Dâmbovița nu a fost însă lipsit de fermitate, dimpotrivă. A  spus Cornel Ștefan  că PSD nu se teme de amenințări și presiuni și  va  câștiga alegerile în Dâmbovița, vorbind aici de  președinția Consiliului Județean și majoritatea primăriilor și consiliilor locale.
„Fac un apel public la decență, un apel la cooperare pentru comunitățile locale. Noi ne-am dorit o alianță, nu din cauza noastră nu avem o alianță în județul Dâmbovița, dar este tragic să văd cum liderii Pro România merg în comunitățile locale și spun oamenilor că vor să rupă din Partidul Social Democrat ca să câștige PNL-ul. Eu și colegii mei muncim pentru Partidul Social Democrat, muncim pentru comunitățile locale, și nu muncim pentru a rupe alt partid ca să câștige adversarul tradițional al PSD. Adversarul nostru tradițional este Partidul Național Liberal și conform tuturor sondajelor de opinie, noi, PSD, ne batem cu locul II. Vreau să lăsăm răutățile, eu înțeleg că ura este un motor politic, dar românii, dâmbovițenii nu mai vor scandal, situația este tragică din punct de vedere al sănătății. Noi cei din PSD ne luptăm cu adversarul tradițional, cu PNL, care nu a făcut nimic pentru dâmbovițeni, cu PNL  care nu a făcut nimic pentru români și cu liderii PNL, care zi de zi, se ocupă numai de șantaj asupra primarilor PSD, se ocupă numai de amenințări, numai de lucruri necurate asupra primarilor și a familiilor primarilor PSD. Noi ne batem cu locul II, nu ne batem cu locul IV.
Este tragic că sloganul de campanie al liderilor Pro România este acela de a rupe cât mai mult din PSD, ca să câștige PNL. Eu mă așteptam la un slogan prin care să ne unim și să facem treabă bună pentru dâmbovițeni.
Dâmbovițenii s-au săturat de scandal între PSD si Pro România. Niciodată nu am atacat nici un lider al Pro România, niciodată nu am atacat pe nimeni, dar nici nu putem să acceptăm să fi atacați din două în două zile. Celor care ne poartă de grijă le transmit să își vadă fiecare de echipa lui. Nu cred că este normal unde s-a ajuns astăzi în județul Dâmbovița. Îndemn la decență, la calm, vreau să ne batem pe proiecte pentru județul Dâmbovița. Niciodată nu voi lansa atacuri la persoană asupra vreunui contracandidat. Voi veni în fața dâmbovițenilor cu un Masterplan pe care nu l-a făcut nimeni în 30 de ani, și îmi asum ceea ce spun, un Masterplan pentru dezvoltarea tuturor comunităților locale, pilonul principal fiind Consiliul Județean Dâmbovița împreună cu municipiul Târgoviște. Aceasta este campania pe care eu, Corneliu Ștefan, o voi avea în Dâmbovița, nu o să atac pe nimeni. Sper și îmi doresc ca atacurile la persoană să înceteze și să venim în fața dâmbovițenilor cu proiecte concrete pentru comunitățile locale.
Cel mai puternic aliat pentru PSD este dâmbovițeanul, este omul, cetățeanul, care efectiv vine alături de noi și ne dă încredere zi de zi.
PSD nu are nici un fel de blat, eu cred că în Dâmbovița blatul este între PNL și Pro România, și este un blat pe față. Pro România are blat cu PNL și îmi asum ceea ce spun. Atâta timp cât spui în fiecare zi că vrei să rupi din PSD ca să câștige PNL este clar că este blat. Blatul este și la nivel național și în Dâmbovița. Nu am văzut pe președintele Iohannis să atace Pro România că nu a votat legea carantinării, că nu a votat starea de urgență, starea de alertă… D-aia spun că este blat între PNL și Pro România. Mă aștept ca Pro România să nu voteze moțiunea de cenzură și să lase PNL în continuare la guvernare”, a declarat  Cornel Ștefan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
 

You may also like

1 comentariu

moshu49 5 august 2020 - 7:50

dormi liniștit, FNI veghează pentru tine!
cam așa și cu acest îndemn al junelui catindat socialist, la calm și decență – fake!
un slogan pentru proști cîtă vreme ai asmuțit idioții utili să latre – vezi cel mai recent R.Popa vs V.Guran
către final m-am mai liniștit cînd am citit că adrisantul „…este dâmbovițeanul, este omul, cetățeanul, care efectiv vine alături de noi și ne dă încredere zi de zi.”
noapte bună!

Răspunde

Lasă un Comentariu