Acasă POLITIC Cornel Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dânbovița:”Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească”

Cornel Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dânbovița:”Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească”

de adrian

“De astăzi, s-a intrat în campanie electorală. Pe 27 septembrie, dâmboviţenii vor vota pentru președinția Consiliului Judeţean și pentru consilierii județeni, își vor alege primarii și consilierii locali.
Reprezentanții  PSD  DÂMBOVIŢA au intrat în această campanie electorală având de partea lor lucrurile bune făcute în ultimii ani, dar și proiecte de viitor care includ toate localitățile județului nostru!
Sperăm ca partidele politice și reprezentanții acestora să dea dovadă de respect față de oamenii care ne vor alege pe 27 septembrie.
Aceste alegeri sunt pentru dâmbovițeni, iar noi, oamenii politici, suntem cei care trebuie să le reprezentăm interesele cât mai bine și în folosul lor.
Sunt convins că dâmbovițenii vor cerne dintre cei care și-au făcut treaba și cei care nu au mișcat nimic pentru acest județ!
Știu că dâmbovițenii vor alege între cei care le reprezintă interesele și cei care sunt dirijați de oameni care nu au nicio legătură cu județul nostru.
Și mai știu că dâmbovițenii sunt oameni de ECHIPĂ.
Am convingerea că, după 27 septembrie,  ECHIPA  PSD  DÂMBOVIŢA va continua la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa și în toate consiliile și primăriile din județ.
Împreună pentru Dâmbovița!”-este mesajul de început de campanie al deputatului Cornel Ștefan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

You may also like

Lasă un Comentariu