Acasă POLITIC Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa, nu exclude varianta unor alianţe locale cu Pro România

Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa, nu exclude varianta unor alianţe locale cu Pro România

de adrian

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Cornel Ştefan, a declarat că, începând cu 1 martie, organizaţia pe care o conduce intră în campanie electorală. Acesta a mai adăugat că PSD Dâmboviţa are candidaţi în toate localităţile şi că, în cursa internă pentru candidatura la funcţia de preşedinte al CJD este în competiţie cu actualul preşedinte, Alexandru Oprea. În cel mult două săptămâni va fi anunţat candidatul pentru Consiliul Judeţean, precum şi candidaţii pentru primării. În privinţa unei alianţe electorale cu Pro România Dâmboviţa, preşedintele Cornel Ştefan a declarat:
“Nu exclud varianta unor alianţe locale. În maximum două săptămâni, când vom avea rezultatul tuturor sondajelor, vom discuta de la caz la caz. Sunt localităţi unde putem şi îşi doresc să se facă alianţă, dar sunt localităţi unde nu putem să facem alianţe. Nu-şi doresc nici colegii noştri de la PSD şi nu îşi doresc nici cei de la Pro România.
Până acum, nu am avut nicio discuţie la nivelul celor două partide. Aceste discuţii le vom face în cadru statutar. Voi veni în CEx Judeţean, voi propune o echipă de negociere cu cei de la Pro România şi, împreună cu colegii mei, vom negocia, de la caz la caz. Şi candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa poate intra într-un protocol de alianţă.”

You may also like

Lasă un Comentariu