luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / POLITIC / Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: “Sfidarea PNL și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos”

Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: “Sfidarea PNL și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos”

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Cornel Ştefan, consideră că propunerea aceluiaşi prim-ministru, Ludovic Orban, reprezintă o sfidare şi o bătaie de joc la adresa românilor şi a democraţiei.

“PSD împreună cu UDMR au creat o majoritate în Parlament, la care s-au mai aliat și alți parlamentari de la alte formațiuni politice și, printr-un scor de 261 voturi Guvernul a fost demis.Ce s-a întâmplat după această demitere?

Printr-o bătaie de joc la adresa democrației, a României și a românilor, a fost propus același prim-ministru, Ludovic Orban, acesta venind în fața Parlamentului cu aceiași miniștri.Sfidarea și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos, fapt pentru care noi, cei din Partidul Social Democrat, am spus și o vom spune întotdeauna că nu vom lasă Guvernul PNL, interimar astăzi, să-și bată joc de investițiile din România sau de comunitățile de români.

Care sunt rezultatele care s-au răsfrânt asupra cetățenilor? În primul rând PNL nu dorește mărirea pensiilor, măsură pe care PSD o avea ca măsură prioritară în programul de guvernare.În al doilea rând, PNL nu alocă bani pentru autostrăzi sau drumuri expres. PNL nu vrea să pună în aplicare legea care a fost inițiată și votată privind majorarea alocațiilor pentru copii, lege care a fost promulgată de președintele țării. Primul ministru a anunțat foarte clar că nu va pune în aplicare acest proiect.PNL, prin intermediul ministrului Dezvoltării, transmite cu o nonșalanță gravă că nu vor mai avea bani pentru dezvoltarea României, nu vor mai avea bani pentru continuarea proiectelor de dezvoltare locală. Este o declarație iresponsabilă, PNL blochează astfel Programul Național de Dezvoltare Locală, program care funcționează din 2012 și până în prezent și care nu a ținut cont de culoarea politică pe care o au primarii care conduc comunitățile locale.”- a spus preşedintele Cornel Ştefan într-o conferinţă de presă.

 

 

One comment

  1. între “sfidarea” afișată de liberali și “micționarea” arătată de pesediști… ia de alege!
    ca pensionar de drept comun cu toate dările la zi, am dreptul să apreciez majorarea pensiilor cu 40%, ca atentat la siguranța națională!
    am nepoți și știu ce-i așteaptă.
    și bagă la cap, june politruc, PNDL-ul instrumentat de voi nu înseamnă “dezvoltarea României”, atît de mult clamată și de care de 8 ani vă bateți joc. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *