miercuri , 26 februarie 2020
Home / POLITIC / Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: “Sfidarea PNL și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos”

Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: “Sfidarea PNL și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos”

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Cornel Ştefan, consideră că propunerea aceluiaşi prim-ministru, Ludovic Orban, reprezintă o sfidare şi o bătaie de joc la adresa românilor şi a democraţiei.

“PSD împreună cu UDMR au creat o majoritate în Parlament, la care s-au mai aliat și alți parlamentari de la alte formațiuni politice și, printr-un scor de 261 voturi Guvernul a fost demis.Ce s-a întâmplat după această demitere?

Printr-o bătaie de joc la adresa democrației, a României și a românilor, a fost propus același prim-ministru, Ludovic Orban, acesta venind în fața Parlamentului cu aceiași miniștri.Sfidarea și lipsa de interes pentru români au dus țara în haos, fapt pentru care noi, cei din Partidul Social Democrat, am spus și o vom spune întotdeauna că nu vom lasă Guvernul PNL, interimar astăzi, să-și bată joc de investițiile din România sau de comunitățile de români.

Care sunt rezultatele care s-au răsfrânt asupra cetățenilor? În primul rând PNL nu dorește mărirea pensiilor, măsură pe care PSD o avea ca măsură prioritară în programul de guvernare.În al doilea rând, PNL nu alocă bani pentru autostrăzi sau drumuri expres. PNL nu vrea să pună în aplicare legea care a fost inițiată și votată privind majorarea alocațiilor pentru copii, lege care a fost promulgată de președintele țării. Primul ministru a anunțat foarte clar că nu va pune în aplicare acest proiect.PNL, prin intermediul ministrului Dezvoltării, transmite cu o nonșalanță gravă că nu vor mai avea bani pentru dezvoltarea României, nu vor mai avea bani pentru continuarea proiectelor de dezvoltare locală. Este o declarație iresponsabilă, PNL blochează astfel Programul Național de Dezvoltare Locală, program care funcționează din 2012 și până în prezent și care nu a ținut cont de culoarea politică pe care o au primarii care conduc comunitățile locale.”- a spus preşedintele Cornel Ştefan într-o conferinţă de presă.

 

 

One comment

  1. între “sfidarea” afișată de liberali și “micționarea” arătată de pesediști… ia de alege!
    ca pensionar de drept comun cu toate dările la zi, am dreptul să apreciez majorarea pensiilor cu 40%, ca atentat la siguranța națională!
    am nepoți și știu ce-i așteaptă.
    și bagă la cap, june politruc, PNDL-ul instrumentat de voi nu înseamnă “dezvoltarea României”, atît de mult clamată și de care de 8 ani vă bateți joc. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *