Acasă POLITIC Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, și vicepreședintele Ionuț Săvoiu, intervenții la CNAIR pentru deblocarea proiectului DN 71

Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, și vicepreședintele Ionuț Săvoiu, intervenții la CNAIR pentru deblocarea proiectului DN 71

de adrian

Vești bune pentru dâmbovițeni în ceea ce privește modernizarea drumului care leagă Târgoviște de Sinaia și lărgirea la 4 benzi a drumului Bâldana-Târgoviște!
În urma discuțiilor purtate astăzi de președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, și vicepreședintele organizației, Ionuț Săvoiu, cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, s-au primit asigurări că, în cel mult o săptămână, pentru DN 71, vor fi reluate procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție.
De asemenea, Drumul Expres Muntenia, Găești-Târgoviște-Ploiești, se află în faza de achiziție a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic.
Deputatul Corneliu Ștefan și vicepreședintele PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, au solicitat CNAIR ca lucrările pentru viitoarele variante ocolitoare ale Municipiului Târgoviște și Găești să poată fi executate separat de drumul expres Muntenia.
Acest lucru înseamnă că variantele de ocolire ale Municipiului Târgoviște și orașului Găești pot fi realizate mult mai rapid!
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu