Acasă POLITIC Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa:”Incapacitatea PNL distruge România”

Cornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa:”Incapacitatea PNL distruge România”

de adrian

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Cornel Ştefan, critică PNL, partid despre care afirmă că nu  este capabil să gestioneze situaţia dramatică în care este astăzi  România, indiferent despre ce palier de decizie este vorba, național sau local.
O mare nemulţumire a deputatului Corneliu Ștefan, este generată de faptul că guvernul liberal  a lăsat totul în sarcina primarilor, că nu a alocat nici un ban administrațiilor locale pentru a le ajuta în implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor.
„Incapacitatea PNL la nivel național, implicit la nivelul județului Dâmbovița, distruge România. Guvernul nu a alocat niciun leu administrațiilor locale pentru a lua măsuri împotriva combaterii răspândirii coronavirusului. În ceea ce privește Dâmbovița, pentru o informare cât mai corectă a tuturor dâmbovițenilor, consilierii județeni ai PNL nu au participat la vot săptămâna trecută, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Dâmbovița, prin care sumele neangajate din bugetul instituției au fost trecute în fondul de rezervă și de aici au fost alocate și distribuite către ISU Dâmbovița, către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște sau către administrațiile locale de la Corbii Mari, Pucioasa și Moreni. Acest lucru este îngrijorător, așa văd cei din PNL Dâmbovița și cei de la nivel central această situație”, a acuzat Cornel Ştefan.
 

You may also like

Lasă un Comentariu