miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / POLITIC / Cornel Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean, și-a încheiat mandatul de deputat

Cornel Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean, și-a încheiat mandatul de deputat

Cornel Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, și-a încheiat astăzi mandatul de deputat în Parlamentul României. Un mandat în care a fost foarte activ și a luptat permanent pentru dezvoltarea economică și socială a județului. Cornel Ștefan se numără printre parlamentarii foarte tineri care n-a înșelat încrederea alegătorilor, dimpotrivă, i-a devansat pe mulți dintre colegii cu mai multă experiență. A ajuns însă în fața unei noi provocări, aceea de a administra județul într-o perioadă dificilă, cu o criză medicală care nu se mai termină și una economică ce se prefigurează în viitorul apropiat. Are însă experiența și pregătirea necesare pentru a face față uriașei responsabilități. Cu prilejul încheierii mandatului de deputat, președintele Cornel Ștefan și-a reafirmat calitatea de bun comunicator, adresându-se dâmbovițenilor cu inima și sufletul, așa cum a făcut-o întotdeauna:

 

Puţine sunt lucrurile cu care poţi compara sentimentul că ai muncit pentru ţara ta! 

 Am încheiat una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea din punct de vedere profesional, aceea de deputat, funcţie pe care, astăzi, am părăsit-o după 4 ani de mandat.  

 Au fost ani plini, cu multe realizări, a fost o luptă continuă pentru a aduce un plus în viaţa românilor, iar pentru acest lucru am pus la dispoziţia oamenilor toate cunoştinţele şi priceperea mea. 

 Pot spune cu mândrie că am făcut parte din echipa social-democrată din Camera Deputaţilor, care a pus umărul la cea mai bună guvernare din ultimii 30 de ani.

 O perioadă s-a încheiat astăzi, alta urmează să înceapă cât de curând!

 Acum voi fi şi mai aproape de dâmboviţeni, in calitate de Președinte Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vom face multe lucruri bune împreună în următorii 4 ani. Avem planuri mari pentru judeţul nostru, idei realizabile, care au însă nevoie de un lucru pe care eu îl consider foarte important şi definitoriu pentru următorii 4 ani: munca de echipă. 

 TOŢI suntem responsabili pentru viitorul judeţului nostru, iar Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi partenerul tuturor dambovitenilor. 

Împreună pentru Dâmbovița !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *