Acasă ADMINISTRAȚIE Corneliu Ștefan, la DC News:”În ultimii doi ani, am semnat pentru implementarea unor proiecte care depășesc 1.000.000.000 de euro!”

Corneliu Ștefan, la DC News:”În ultimii doi ani, am semnat pentru implementarea unor proiecte care depășesc 1.000.000.000 de euro!”

de adrian

Într-un  interviu acordat  DC News, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat cele mai importante investiții și proiecte, emisiunea fiind moderată de Bogdan Chirieac. Un aspect elocvent desprins din acest dialog, în ultimii doi ani au fost promovate proiecte a căror valoare depășește un miliard de euro, sumă cu adevărat impresionantă:

„Convine sau nu unora sau altora, în ultimii doi ani, am semnat pentru implementarea unor proiecte care depășesc 1.000.000.000 de euro.

Extinderea rețelelor de apă și canalizare, noi inele de centură pentru Târgoviște, Fieni, Pucioasa, Găești și Moreni, dar și reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea unor secții importante ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște, dezvoltarea turismului dâmbovițean, a Stațiunii Turistice de Interes Național Peștera-Padina, precum și crearea de pârtii de schi în Dâmbovița sunt doar o parte a proiectelor pe care le-am demarat în ultimii doi ani.

Pot continua cu programul „Sistemul de management integrat al deșeurilor din județul Dâmbovița”, la a cărui documentație lucrăm cu echipa JASPERS, și multe altele care nu au rămas doar la stadiul de idei și promisiuni.

Sunt contracte încheiate, sunt scoase la licitație lucrări, unele deja au intrat în execuție, iar altele sunt în fazele finale premergătoare proiectării tehnice și a execuției.

Datorită muncii în echipă, alături de primarii dâmbovițeni, de instituțiile și serviciile partenere, cu sprijinul ministerelor de resort, am reușit ca, în doar doi ani, să scoatem județul din conul de umbră în care intrase din cauza lipsei finanțării guvernamentale sau a „bețelor în roate” puse de unii binevoitori.

După cum spuneam la început, convine sau nu, Dâmboviţa se dezvoltă.

Se dezvoltă coerent si sustenabil!”- a declarat președintele Corneliu Ștefan.

 

You may also like

Lasă un Comentariu