Acasă ACTUALITATE Coronavirus 26 iunie: 7 cazuri noi în Dâmbovița, 411 la nivel național

Coronavirus 26 iunie: 7 cazuri noi în Dâmbovița, 411 la nivel național

de adrian

Situația continuă să se înrăutățească atât în Dâmbovița cât și la nivel național. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 7 cazuri noi în județ și 411 la nivel național. Este transmitere comunitară în majoritatea județelor și mulți cetățeni ignoră în mod inexplicabil pericolele la care se expun și îi expun și pe ceilalți prin nerespectarea normelor de distanțare socială, de igienă și privind portul măștilor de protecție.
Astăzi, 26.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1619 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 12 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 477 persoane
  • persoane vindecate : 246
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 20.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (13 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (11 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.
Autoritățile fac apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu