Acasă POLITIC Cosmin Bozieru, candidat Pro România:”La inițiativa mea a luat ființă GAL “Târgoviștea Egalității de Șanse”

Cosmin Bozieru, candidat Pro România:”La inițiativa mea a luat ființă GAL “Târgoviștea Egalității de Șanse”

de adrian

Candidatul Pro România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, a continuat criticile la adresa actualei conduceri a administrației publice locale, reproșând de această dată dezinteresul pentru zonele defavorizate, ai căror locuitori ar fi băgați în seamă doar înainte de alegeri:
„Astăzi am să mă refer la un subiect sensibil, ignorat de Primăria Târgoviște, și anume zonele defavorizate ale municipiului. Ne-am obișnuit să ne facem că nu există timp de patru ani, dar, în preajma alegerilor, dintr-o dată vedem o preocupare deosebită din partea administrației locale și a primarului PSD. Interesul electoral creează o agitație în Primăria Târgoviște: O să facem, o să dregem, dar concret nu se întâmplă nimic. Trec alegerile și la intrările în oraș rămân aceleași zone fără canalizare, fără apă, fără gaze, fără asfalt, cu oameni care au nevoie de sprijinul autorităților.”
Bozierul și-a continuat atacul pe un ton și mai tăios, revendicând inițiativa înființării Grupului de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Eanse”, prin intermediul căruia a fost atrasă o finanțare nerambursabilă de cinci milioane de euro:”În perioada în care am fost viceprimar, în timp ce primarul planta panseluțe în oraș, una dintre preocupările mele a fost să vin în sprijinul acestor oameni să dezvolt aceste zone prin proiecte și programe inițiate de echipa mea. Astfel, la inițiativa mea a luat ființă Grupul de Acțuine Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse”, prin care Municipiul Târgoviște are posibilitatea accesării a 5 milioane de euro, bani europeni nerambursabili, pentru investițiile în aceste zone.
Se vor construi un bloc de locuințe sociale, o grădiniță și două creșe, un loc de joacă pentru copii și se vor asfalta străzile din zonele marginalizate. Fișele de proiect depuse au fost avizate de ADR Sud-Muntenia și în cel mai scurt timp vor devein proiecte mature , care să schimbe imaginea orașului nostrum. Pro România Târgoviște își propune să urmărească punerea în practică a acestor proiecte în următorii doi ani.”

You may also like

Lasă un Comentariu