Acasă POLITIC Cosmin Bozieru, candidat Pro România:”Obiectivul nostru este dezvoltarea Târgoviștei ca principal centru economic, social și cultural din Regiunea Sud-Muntenia”

Cosmin Bozieru, candidat Pro România:”Obiectivul nostru este dezvoltarea Târgoviștei ca principal centru economic, social și cultural din Regiunea Sud-Muntenia”

de adrian

Cosmin Bozieru, propunerea Pro România, este ultimul dintre candidații cu notorietate la funcția de primar al Municipiului Târgoviște care a intrat oficial în cursa electorală. Este un candidat tânăr, ambițios, care poate încurca serios calculele “granzilor”, ca unul care știe bine resorturile și angrenajele din administrația publică locală și care nu are de gând să facă figurație în campania electorală, ceea ce reiese și din declarația de presă dată înainte de înscrierea candidaturii:
”Obiectivul nostru principal este acela de a dezvolta Târgoviștea ca principal centru economic, social și cultural din Regiunea Sud-Muntenia. Propunem o nouă strategie de dezvoltare, care să cuprindă și dezvoltarea unei zone metropolitane, un nou plan urbanistic general, complet digitalizat. Un proiect de mobilitate urbană care să includă și Șanțul Cetății, un Parking-Center, înființarea unui parc industrial. Sunt proiectele pe care mi le-am fixat împreună cu echipa de la Pro România Târgoviște și sunt sigur că le vom realiza. Pentru că noi considerăm că este nevoie de locuri de muncă înaintea locurilor de joacă, este nevoie de o parcare modernă în centrul orașului înaintea luminițelor din fântâni și este nevoie de o Târgoviște metropolă cu 200000 de locuitori înaintea panseluțelor din giratorii.”

You may also like

Lasă un Comentariu