Acasă POLITIC Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”

Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”

de adrian

Cosmin Bozieru, vicepreședinte Pro România Dâmbovița, a informat într-o conferință de presă că, pe 1 iulie, la ADR Sud Muntenia au fost avizate fișele de proiect pentru mai multe obiective de investiții finanțate din fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse”, după cum urmează: loc de joacă pe str. IE Florescu, cu o valoare de 50000 de euro, bloc de locuințe sociale- valoare un million de euro, grădiniță și creșă pe str. IE Florescu și creșă pe str. George Cair, toate trei în valoare de 2,5 milioane de euro și pentru modernizare străzi, în valoare de 210000 euro.
“Vă aduc la cunoștință aceste obiective de investiții care se vor realiza în Târgoviște prin Grupul de Acțiune Locală, înainte de a și le asuma altcineva pe persoană fizică, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. În perioada în care am fost viceprimar, unul dintre principalele mele obiective a fost să încerc să dezvolt, prin  proiecte de investiții, unele dintre zonele defavorizate din municipiu și să ajut , prin diferite programe sociale, oamenii din comunitățile defavorizate.”După această nouă săgeată trimisă spre conducerea executivă a Primăriei Târgoviște, Bozieru a mai spus că, în calitate de viceprimar, a avut atribuții pe linia coordonării activității de asistență social și că Grupul de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse” a fost înființat sub directa sa coordonare. Continuând atacul, a acuzat că nu mai vorbește nimeni despre proiectele și finanțările aduse de coordonatorul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în calitate de președinte al Consiliului Județean.
“În spatele fiecărui proiect din Târgoviște se află munca unei echipe, nu a unui singur om.(…) Să mai terminăm odată cu acest cult al personalității, promovat pe toate rețelele de socializare și să recunoaștem că Țuțuianu și Bozieru au fost pentru finanțarea Cinematografului Independența, la CNI, să recunoaștem că Țuțuianu a avut inițiativa reabilitării Pieței Tricolorului, pe care a propus-o într-o ședință comună.” Și criticile au continuat, conducerea Primăriei Târgoviște fiind acuzată că “a ratat marile proiecte, centura rutieră și transportul public“, ultimul abordat în “stil electoral: în prima fază achiziționăm autobuzele și le arătăm poporului, ca să ne voteze, și apoi  reabilităm traseele, construim depou si celelalte!”

You may also like

Lasă un Comentariu