Acasă POLITIC Cosmin Tătulescu, al treilea “cârlan” care ia la țintă conducerea Primăriei Târgoviște

Cosmin Tătulescu, al treilea “cârlan” care ia la țintă conducerea Primăriei Târgoviște

de adrian

“E gata cu discuțiile despre negocieri. Cei din PSD Dâmbovița să facă ce vor. Eu am spus ce am avut de spus și o să fac ce am de făcut pe mai departe, respectiv să consolidez Pro România. Nu mă sperie niciun vocalist de la PSD și nici nu vreau să-i  bag prea mult în seamă pe unii din linia a doua, care asta vor face: vor lătra toată campania la Pro România și la Țuțuianu, uitând că adversarul ideologic al PSD este Partidul Național Liberal”- a declarat coordonatorul Pro România Dâmbovița în ultima conferință de presă și acesta pare să fi fost semnalul pentru o nouă șarjă la adresa conducerii social-democrate a Primăriei Târgoviște.  Cosmin Tătulescu, membru în echipa de coordonare a Pro România Târgoviște, este cel de al treilea “cârlan” care critică echipa condusă de primarul Cristian Stan, pe care îl acuză că , acum patru ani, ar fi venit în fața cețățenilor să le servească “gogoși electorale.”
A spus Cosmin Tătulescu, un nume cunoscut în mediul de afaceri local, că “Pro România continuă prezentarea problemelor esențiale cu care Târgoviștea se confruntă, precum și soluțiile pentru rezolvarea acestora.” Una dintre acestea este în opinia sa lipsa locurilor de muncă  și Tătulescu a făcut aici o incursiune în trecut, citind câteva paragrafe pe această temă, din oferta electorală cu care actualul primar și-a câștigat mandatul în 2016. O ofertă care a inclus acordarea de facilități fiscale investitorilor care ar fi venit la Târgoviște și tuturor celor interesați să dezvolte activități de producție în parcul industrial promis, pe cele 23 de hectare de teren proprietate a municipalității.
Tătulescu spune că, în loc de parc industrial și locuri de muncă, primăria “a cedat pe 49 de ani 54500 mp Arhiepiscopiei, pentru înființarea unui cimitir”, când ar fi trebuit „să fie mai preocupată de soarta celor vii”. N-a negat că este nevoie de un cimitir nou dar a spus că trebuia înființat și administrat de Primăria Târgoviște și deschis pentru toate cultele. Și săgețile au continuat, una după alta! A criticat lipsa unui Plan de Urbanism General și a acuzat lipsa de viziune, pentru că “trebuie gândit mai departe de sensurile giratorii cu panseluțe…”  Și pentru că a vorbit și despre soluții la problemele orașului, Cosmin Tătulescu a lansat propunerea dezvoltării unui parc industrial pe terenurile fostului Combinat de Oțeluri Speciale, proiect realizabil prin accesarea unui program pentru dezvoltarea mediului de afaceri cu fonduri europene, pe modele dezvoltate cu succes în orașe precum Clujul, beneficiar al unui grant de 60 de milioane de lei.

You may also like

Lasă un Comentariu