Acasă POLITIC Cosmin Tătulescu, Pro România Târgoviște:”Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion! Avem centre pentru copii şi juniori dar nu au niciun teren de antrenament!”

Cosmin Tătulescu, Pro România Târgoviște:”Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion! Avem centre pentru copii şi juniori dar nu au niciun teren de antrenament!”

de adrian

Cosmin Tătulescu, unul dintre coordonatorii Pro România Târgovişte , a prezentat   un proiect novator,  cu potențiale beneficii pentru sportul târgoviștean de performanță.Candidat pe lista de consilieri municipali, Cosmin Tătulescu susține că programul „Sănătate prin Sport” va fi pus în practică după alegeri , scopul principal fiind creșterea gradului de practicare a sportului în rândul  tinerilor târgovişteni inclusiv prin  acordarea de servicii medicale, sub forma de vize medicale bianuale în regim de gratuitate, pentru toţi sportivii legitimaţi Târgoviște.
„Beneficiarii  vor fi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, legitimaţi la cluburile din Târgovişte. Fiecare serviciu medical va fi decontat în baza raportului lunar întocmit de către responsabilul CFP  şi responsabilul de la execuţie contracte. Aceştia vor verifica documentele având în vedere principiul realităţii şi vor aplica viza „bun de plată” pe fiecare document. Avem fişa de proiect pregătită să o introducem pe ordinea de zi din primele şedinţe ale noului Consiliu Local.
Este timpul să ne gândim şi la viitorii sportivi ai Târgoviştei. Tot în acest sens, Pro România Târgovişte va iniţia demersurile necesare pentru a prelua baza sportivă de la OMV Petrom. Acolo intenţionăm să înfiinţăm „Academia Chindia”, un centru de copii şi juniori modern, aşa cum merită tinerii talentaţi din Târgovişte, care nu vor mai fi nevoiţi să plece din oraş în căutarea unor cluburi care dispun de condiţii optime de antrenament.
În acest moment, este incredibil ceea ce se întâmplă în fotbalul dâmboviţean. Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion. Avem centre pentru copii şi juniori în cadrul clubului, dar nu au niciun teren de antrenament.
Este inadmisibil modul în care se raportează Primăria Târgovişte şi Clubul la copiii sportivi din municipiu. Milioane şi milioane de euro s-au împins în echipele de volei şi de baschet, iar copiii noştri se antrenează în noroi şi pe unde mai apucă să închirieze un teren de fotbal.
Suntem cu atât mai determinaţi să ajungem în Consiliul Local şi să facem dreptate copiilor noştri. O să-l întrebăm pe fostul primar, pentru că la acel moment o să fie fost, cum a fost posibil ca echipa de volei să cheltuie milioane de euro, iar micii fotbalişti de la Chindia să nu aibă cu ce să se deplaseze la meciurile de campionat.
O să-l mai întrebăm cum a fost posibil ca o jucătoare de volei să câştige 300 de milioane pe lună, în timp ce copiii de la Chindia nu beneficiază nici măcar de un echipament de antrenament gratuit”- a acuzat Cosmin  Tătulescu.

You may also like

Lasă un Comentariu