miercuri , 19 iunie 2019
Home / EDITORIAL / CRĂCIUNUL PÂRNĂIAŞILOR (E)LIBERAŢI

CRĂCIUNUL PÂRNĂIAŞILOR (E)LIBERAŢI

Ce n-a reuşit (încă) şleahta de politicieni corupţi s-a rezolvat, cel puţin în parte, cu sprijinul neprecupeţit şi, putem afirma fără teama de a greşi, deloc dezinteresat al celor care sunt numiţi “judecători”, când de facto sunt membrii nominalizaţi  de entităţi politice la Curtea Constituţională. Pentru că, iată,  ei sunt aceia care dau, din nenorocire cu succes, prima lovitură de pumnal în asaltul final împotriva Justiţiei şi  statului de drept. Nişte  unelte fără personalitate şi conştiinţă, momâi care se lasă manipulate, contra cost, de păpuşari care ar fi trebuit să-şi scrie la ora asta memoriile, la Jilava. Pe scurt, aruncând în aer completele de cinci judecători, ceceriştii au reuşit uluitoarea performanţă de a deschide calea spre libertate a unor infractori notorii precum Dan Şova, Rudel Obreja ori “oamenilor de afaceri controversaţi”, dar şi porţile închisorii din America Centrală, pe unde îşi mai spălau din păcate  Elena Udrea şi Alina Bica. Cu tupeul care o caracterizează, fosta “blondă de la Cotroceni” s-a dat în spectacol imediat ce a fost  eliberată din închisoarea din în Costa Rica, susţinând că a fost ţinta unui abuz şi lăsând să se înţeleagă că nici prin cap nu-i trece să se întoarcă în ţara în care a făcut faimă şi avere înfruptându-se pe săturate din   trocul public.
Revenind la decizia CCR, în majoritate, juriştii sunt de părere că adevăratul abuz a fost comis chiar de marionetele care vorbeam, prin  desfiinţarea hotaririlor ICCJ. Împotriva infractorilor nu s-a comis niciun abuz având în vedere cât au trenat procesele, dreptul la apărare reflectat de armatele de avocaţi şi mai ales faptul că probele au fost la baza condamnărilor şi nu un judecător sau altul. Nu de alta dar, dacă ar fi vorba de un abuz , aşa cum susţin cei care au jefuit ţara, logic şi normal ar fi ca lucrurile să nu se oprească aici şi să fie traşi la răspundere magistraţii aflaţi chipurile în culpă.
Chiar daca completurile ar fi fost nelegal constituite, au fost compuse tot din judecatori de la ICCJ iar daca vreun judecator de la ICCJ este corupt sau incompetent, acesta trebuie eliminat din sistem si arestat, nu trebuie sa fie eliberati infractorii condamnati.

P.S. Cam asta a fost “magia” cu care Dragnea, Tudorel & Co au înceţoşat Crăciunul anului 2018, un an care a adus speranţă şi unire în primul şi-n primul rând infractorilor şi nu acelor oameni normali, oneşti, care încă mai cred în destinul acestei ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *