joi , 2 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
GEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainteDeputatul liberal Cezar Preda dă asigurări că nu sunt probleme cu plata pensiilorSenatorul Adrian Ţuţuianu, amendamente la proiectul Legii privind suspendarea rambursării creditelorSocial-democraţii propun amânarea plăţii utilităţilor pe o perioadă de trei luniCoronavirus 1aprilie: 189 de amenzi, în Dâmboviţa, de la intrarea în vigoare a OM nr. 3AJOFM Dâmboviţa-precizări privind acordarea şomajului tehnicDâmboviţa va primi ajutor umanitar din Provincia Guangxi, ChinaE voie sau nu să duci soţia/soţul la serviciu? Poliţiştii spun că numai în anumite situaţii!GRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna aprilie 2020Certificatele de Situație de Urgență (CSU) nu mai sunt necesare pentru obţinerea şomajului tehnic1 aprilie 2020, ora 13.00-2460 de cazuri confirmate, 84 de decese din cauza infecţiilorCine are ochi (şi) pentru citit, să citească: Şi “Piaţa Tricolorului nr. 1” e în Uniunea Europeană!!!SJU Târgovişte, nominalizat între spitalele din prima linieNu mai e loc de compromisuri: 18 participanţi la o întrunire religioasă, la Fântânele, amendaţi de poliţieÎncep să apară şi veşti bune: Spitalul Judeţean are echipamente de protecţie pentru 45 de zileDouă persoane care n-au respectat măsura izolării la domiciliu, amendate cu 10000 de leiO persoană grav rănită, după ciocnirea a două autotrenuri
Home / ADMINISTRAȚIE / Creşa nr. 13, stadiu fizic de realizare peste 70%

Creşa nr. 13, stadiu fizic de realizare peste 70%

Proiectul de extindere , reabilitare şi utilare a Creşei nr. 13 a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 70%, a declarat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, într-o conferinţă de presă ţinută chiar pe şantier. Se lucrează intens la imobilul nou, cu o suprafaţă desfăşurată de 1400 de metri pătraţi: se execută lucrări de placare la exterior, se finalizează montarea fenestraţiei şi a instalaţiilor interioare. Şi la imobilul vechi se fac intervenţii majore, urmând să fie reabilitat integral. Constructorul îşi face bine treaba iar vestea bună este că termenele din contract ar putea fi devansate cu şase luni, astfel încât creşa ar putea fi redeschisă în toamnă.

Investiţia este finanţată prin PNDL II şi are o valoare de 7 milioane de lei. La vizita în teren, alături de primarul Cristian Stan au fost administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *