Acasă ADMINISTRAȚIE Cristian Stan: 2021 – An de referință pentru transportul public local târgoviștean!

Cristian Stan: 2021 – An de referință pentru transportul public local târgoviștean!

de adrian

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a apreciat că anul trecut a adus o schimbare majoră în ce privește transportul public de călători. Au fost achiziționate mijloace de transport moderne, au început construirea viitoarei autogări a orașului și modernizarea coridoarelor de transport:

Anul 2021 a reprezentat anul în care 40 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, achiziționate de către administrația publică târgovișteană pe bani europeni, au fost puse în circulație în municipiul Târgoviște.

Autobuzul Citaro reprezintă coloana vertebrală a transportului public în toată Europa, cu peste 55.000 de vehicule livrate.

Versiunea Hybrid a acestui autobuz și-a dovedit performanțele privind fiabilitatea si rentabilitatea, fiind achiziționat în volume semnificative de către operatorii de transport din Berlin, Stuttgart, Munchen, Rotterdam, Cracovia sau Madrid.

De menționat că, cel mai ”NOU” autobuz existent până acum în parcul auto al transportatorului târgoviștean, avea o vechime de 17 ani”- a precizat primarul Cristian Stan.

You may also like

Lasă un Comentariu