Acasă POLITIC Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat la Primărie:”Municipiul Târgoviște este pur și simplu ignorant de actualul guvern!”

Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat la Primărie:”Municipiul Târgoviște este pur și simplu ignorant de actualul guvern!”

de adrian

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște și candidat PSD pentru un nou mandat, a criticat dur guvernul liberal, care nu a alocat niciun leu municipalității , la rectificarea bugetară intrată în vigoare pe  10 septembrie:”În condiții  de pandemie, începutul de an școlar este foarte dificil. Din punctul meu de vedere, urmează cele mai importante două săptămâni pentru educația din România, implicit pentru educația târgovișteană. Două săptămâni care sunt esențiale pentru a vedea dacă reușim să trecem peste această pandemie, raportat la prezența fizică a copiilor în unitățile de învățământ. În acest context de care discutăm, am constatat că cineva își bate joc de târgovișteni. Am constatat că , pentru PNL, Târgoviștea nu există. Prin rectificarea bugetară, municipiul Târgoviște este singura unitate administrativ- teritorială din Dâmbovița care nu a primit niciun leu. De ce ??? În Târgoviște învață o treime din elevii din Județul Dâmbovița. Târgoviște are cea mai numeroasă și cea mai mare infrastructură educațională din Dâmbovița. Nu pot să înțeleg ipocrizia unora care, pe de o parte vin cu proiecte pompoase iar pe de altă parte, Municipiul Târgoviște este pur și simplu ignorant de actualul guvern. ”

 

You may also like

Lasă un Comentariu