marți , 18 februarie 2020
Home / SĂNĂTATE / CRUCEA ROȘIE – ECHIPAJUL DIN PUCIOASA VA REPREZENTA DÂMBOVIŢA LA FAZA FINALĂ A CONCURSULUI “SANITARII PRICEPUŢI”

CRUCEA ROȘIE – ECHIPAJUL DIN PUCIOASA VA REPREZENTA DÂMBOVIŢA LA FAZA FINALĂ A CONCURSULUI “SANITARII PRICEPUŢI”

         Potrivit unui comunicat al Filialei de Cruce Roşie, echipajul din Pucioasa va reprezenta județul Dâmbovița la faza națională a concursului “Sanitarii pricepuţi”, ce se va desfășura la Poiana Pinului, jud. Buzău în perioada 17-22 iulie 2018. Tot pe linie de educaţie sanitară a copiilor, în data de 26.04.2018 a fost organizată o activitate de învățare a primului ajutor în cazul unei situații de urgență- “Învățăm să ajutăm” la Grădinița Nr. 1 Târgoviște. Au fost prezenți   peste 100 copii și cadre didactice.

        Conducerea filialei intenţionează ca voluntarii secțiunii de tineret, la invitația Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița,să participe în data de 28.04.2018, la o dezbatere privind politicile publice de tineret, acțiune ce se va desfășura la Casa Tineretului din Târgoviște.În data de 5 mai începând cu ora 8,00 vom asigura asistență de prim ajutor în cadrul evenimentelor sportive organizate la nivelul Sălii Sporturilor din Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *