miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / TIMP LIBER / CU FANFARĂ, CU MARE ALAI DE ELFI, ZÂNE ŞI SPIRIDUŞI, MOŞ CRĂCIUN A SOSIT ÎN ORAŞ

CU FANFARĂ, CU MARE ALAI DE ELFI, ZÂNE ŞI SPIRIDUŞI, MOŞ CRĂCIUN A SOSIT ÎN ORAŞ

Agitaţie mare în această seară la “Tony Bulandra”.  Nerăbdarea, bucuria şi emoţiile  celor mici au fost pe deplin răsplătite: Moș Crăciun a sosit în oraș şi s-a  pornit cu  tot alaiul de crăciuniţe, elfi şi spiriduşi, pe muzică de fanfară, până la căsuţa din Piaţa Mihai Viteazul. Acolo Moşu a fost întâmpinat de primarul Cristian Stan , care i-a urat “Bun Venit”, mai ales că Moşu’ n-a venit cu mâna goală. Are tolba plină de daruri, pe care le va împărţi copiilor şi mâine şi duminică seara, începând cu ora 17.00.

Foarte frumoasă şi  parada de anul acesta şi se cuvine precizat că întreg evenimentul „Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrul „Tony Bulandra”.

Părinţi şi bunici nu uitaţi:Moșul are desaga plină cu o mulțime de cadouri pentru cei mici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *