sâmbătă , 11 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Săptămână neagră în Dâmbovița: Aproape 250 de cazuri noi și patru decese în șapte zileA DOUA ACȚIUNE DE COMBATERE A INSECTELOR PRIN PULVERIZARE AERIANĂ DIN ACEST AN LA TÂRGOVIȘTECandidatura deputatului Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Consiliul Județean, anunțată oficialTârgoviște:A DOUA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOLCriza coronavirus 10 iulie-încă un bilanț sumbru în 24 de ore:592 cazuri noi, 236 pacienți în stare gravă la ATI,Președinte PNL Târgoviște:”PSD are ca unic scop destabilizarea la nivel guvernamental”12 ani de la acordarea titlului de Mitropolit Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop NifonLa Vlădeni și Valea Lungă, drumuri modernizate în asociere cu Consiliul JudețeanCrucea Roșie-donație constând în aparate electrocasnice și mobilier pentru Secția de Boli InfecțioaseSpitalele din Moreni și Găești-spitale suport pentru pacienții cu forme ușoare sau asimptomaticiPro România nu votează proiectul de lege privind carantina și izolareaAvertismentul epidemiologilor:Nu minimalizați efectele infectării cu coronavirus!Primarul Constantin Dinu, apel către locuitorii Municipiului MoreniFocar de colectivitate cu 106 cazuri de infectare cu COVID-19 la ȚuicaniAnsamblul „Curtea Domnească” va fi închis parţial pentru lucrări de restaurare şi conservareCoronavirus 9 iulie 2020: Număr record-616 cazuri noi în țară, 66 în DâmbovițaCCD(orneanu) a dat liber la COVID-19 pe stradăExternarea pacienților la cerere și nerespectarea regulilor de distanțare fizică și igienă- printre cauzele amplifCostin Cozma, PSD Dâmbovița:“Promisiunile liberalilor dâmboviţeni sunt doar proiecţii a ceea ce gândesc şefii dAdrian Țuțuianu: Decizia de excludere din PSD a viceprimarilor “trădători” va fi atacată în instanță
Home / COMUNICATE / CUPA MOȘ CRĂCIUN ȘI-A PREMIAT CÂȘTIGĂTORII

CUPA MOȘ CRĂCIUN ȘI-A PREMIAT CÂȘTIGĂTORII

Devenită deja o tradiție, Cupa „Moș Crăciun” și-a premiat astăzi câștigătorii, în prezența reprezentanților autorităților locale și județene. Organizat de Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, evenimentul se desfășoară pe parcursul mai multor zile.

În cadrul acestei manifestări, astăzi s-au desfășurat competiții de baschet pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din Târgoviște și Pucioasa, dar și festivitatea de premiere pentru sportivii de lupte, baschet, judo, handbal etc. – care au participat la competițiile sportive locale și județene, organizate pe parcursul anului.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, prezent la eveniment, a transmis următorul mesaj:

Sunteți atât de mulți – astăzi, aici – copii, părinți, antrenori, iar acesta este un lucru îmbucurător pentru perspectivele sportului în viața comunității dâmbovițene. Îi felicit pe micii sportivi pentru efortul depus, pentru rezultatele frumoase la competițiile sportive la care au participat. Consiliul Județean Dâmbovița susține sportul, deoarece el este o permanentă sursă de sănătate, de dezvoltare a spiritului de competiție, dar și a spiritului de echipă. Vă urez Sărbători Fericite tuturor! La mulți ani!

La eveniment, alături de sute de sportivi, antrenori, părinți, au mai participat: Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, și reprezentanții Clubului Sportiv Târgoviște.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *