duminică , 22 septembrie 2019
Home / ACTUALITATE / DÂMBOVIŢA: 20 DE INFRACŢIUNI CONSTATATE ÎN 24 DE ORE

DÂMBOVIŢA: 20 DE INFRACŢIUNI CONSTATATE ÎN 24 DE ORE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 40 de evenimente, cele mai multe, 28, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 20 de infracțiuni. Din totalul faptelor de natură penală, 7 au fost contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 355 de amenzi a căror valoare se ridică la 69.850 de lei.

De asemenea, au fost reținute 5 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numelui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *