Acasă ACTUALITATE Dâmboviţa: 215 persoane au ieşit din izolare; 53 persoane testate, niciun caz confirmat

Dâmboviţa: 215 persoane au ieşit din izolare; 53 persoane testate, niciun caz confirmat

de adrian

Astăzi, 20.03.2020, în județul Dâmbovița:
–       se află în izolare la domiciliu 809 persoane asimptomatice
–       au ieșit din izolare la domiciliu 215 persoane
–       se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens 38 de persoane
–        au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmbovița, rezultatele sosite până în prezent fiind negative.
Au fost înregistrate 33 de apeluri, până în acest moment, la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, de către persoane aflate în izolare la domiciliu sau carantinate în județul Dâmbovița.
În continuare se solicită cetățenilor să se informeze doar din surse oficiale și să respecte măsurile transmise de autorități. De asemenea, vă recomandăm:

  • Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
    • Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare copii.
  • Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.
    • Se recomandă, inclusiv în privința persoanelor împreună cu care locuiți, să NU intrați în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniți la domiciliu.

Nu încurajați propagarea mesajelor de panică și să contribuim împreună la efortul autorităților pentru limitarea răspândirii infecției coronavirusului COVID-19.
 

You may also like

Lasă un Comentariu