Acasă ACTUALITATE Dâmbovița: Cinci pacienți covid au decedat în ultimele 24 de ore

Dâmbovița: Cinci pacienți covid au decedat în ultimele 24 de ore

Comuna Vișinești este singura rămasă în scenariul galben

de adrian

Cinci cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost raportate  sâmbătă în  Dâmbovița, ceea ce înseamnă un total de 36466 de  persoane   infectate de la începutul pandemiei. Rata de infectare pe județ  a scăzut  la 0,54 la mie și rămâne sub media națională, calculată  la  0,72 mie,  în scădere. Localitățile cu cele mai  ridicare rate de infectare la 14 zile sunt la Vișinești- 2,34 la mie, Șelaru-1,73 și Dragomirești-1,56 la mie. La Târgoviște au fost confirmate în ultimele 14 zile 70 de cazuri, rata  de infectare fiind calculată la 0,76 la mie, în ușoară urcare.  Vișinești este  singura localitate în scenariul galben,  restul localităților  din județ fiind în scenariul verde, cu rata de infectare la 14 zile  sub 2 la mie. În 28 de comune nu au fost confirmate cazuri noi în ultimele două săptămâni.

1676 de persoane sunt în carantină și alte 144 sunt infectate și izolate la domiciliu. În spital sunt internați 50 de pacienți covid, din care 8 la ATI. De la ânceputul pandemiei au decedat 1345 dâmbovițeni infectați cu COVID-19, din care cinci în ultimele 24 de ore

Cele mai multe cazuri noi au fost raportate în București, Ilfov, Cluj și Timiș. În București și zece județe, rata de infectare a crescut ușor față de vineri.

You may also like

Lasă un Comentariu