Acasă EDUCAȚIE Dâmbovița: Numai trei rezultate pozitive la testele cu salivă, din care unul singur confirmat și la testul RT-PCR

Dâmbovița: Numai trei rezultate pozitive la testele cu salivă, din care unul singur confirmat și la testul RT-PCR

de adrian

În săptămâna 13-17 decembrie, marea majoritate, respectiv 497 de unități de învățământ preuniversitar din Dâmbovița, cu 66227 preșcolari și elevi, funcționează în scenariul 1, cu prezență fizică la cursuri.

Numai șase unități de învățământ din județ  funcționează în scenariul 2, în sistem online, în funcție de rata de incidență și rata de vaccinare, fiind afectați 207  elevi și preșcolari.Alte cinci clase, cu 127 de elevi,  au  activitata  față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate.

Pe parcursul săptămânii trecute, 22 de elevi din  Dâmbovița au fost  confirmați cu Covid-19, din cadrul personalului fiind numai trei persoane infectate.

 Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a primit și distribuit primele două tranșe de teste (181800 de teste). În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ din săptămâna 6-10 decembrie, trei elevi au avut rezultat pozitiv, dintre aceștia unul singur fiind confirmat pozitiv și la testul RT-PCR. Luni, 13 decembrie 2021, Inspectoratul Școlar a distribuit unităților de învățământ 46400 de teste din a treia tranșă.

 

You may also like

Lasă un Comentariu