Acasă ACTUALITATE Dâmbovița: Patru persoane rănite și șapte mașini avariate în accidente produse în interval de o oră

Dâmbovița: Patru persoane rănite și șapte mașini avariate în accidente produse în interval de o oră

de adrian

În această după-amiază, în intervalul orar 14:30 – 15:30, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați la trei accidente rutiere. Detașamentul Găești a intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD la un accident rutier produs în orașul Găești, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime. Una dintre acestea a rămas încarcerată, pompierii intervenind pentru extragerea ei din autoturism și asigurarea zonei. Cele două persoane au fost preluate și transportate la spital de către echipajele de ambulanță SAJ.
Tot pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați și au intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea Gura Foii, unde un autoturism s-a răsturnat, pe plafon, în afara părții carosabile. Cele două victime care au rezultat în urma accidentului, între care o fetiță de trei ani, au fost preluate și transportate la spital de către echipajele de ambulanță SAJ;
La  Fieni, salvatorii au fost solicitați și au intervenit cu o autospecială și un echipaj de ambulanță SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea orașul Fieni, în care au fost implicate patru autoturisme. Din fericire, acest eveniment rutier nu s-a soldat cu victime.

You may also like

Lasă un Comentariu