joi , 1 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 1 octombrie: A doua zi consecutivă cu peste 2000 de cazuri noi confirmateZeci de patroni de unități de panificație și service-auto sancționați pentru nerespectarea legislației munciiTârgoviște: Teren de fotbal omologat UEFA, funcțional în două-trei săptămâniIncendiu la o garsonieră de pe Strada LaminoruluiCardul de sănătate redevine obligatoriu începând cu 1 octombrieJandarmii vor asigura respectarea regulilor la concertul de jazz de la PeșteraTârgoviște: Grupa mică ”Piticot”, de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3Ajutoare de stat pentru zootehniștii a căror activitate a fost afectată de pandemieDâmbovița: A fost depășit pragul de 4000 de cazuri de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemieiCoronavirus :30 septembrie, prima zi cu peste 2000 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de oreFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa“Hoții” de voturi și vânzătorii de iluziiJandarmii sunt alături de organizatorii etapei de off-road “CORB Adventure Days 2020”Căruță spulberată de un microbuz, la VișinaAutorul accidentului de la Aninoasa, reținut pe bază de ordonanțăDpt. Carmen Holban: Mulţumesc pentru încrederea acordată PSD DâmboviţaAu votat cu gândul la viitor!?Coronavirus 29 septembrie: 44 decese în ultimele 24 de ore, 551 pacienți internați la ATIPotrivit legii, listele cu salariile bugetarilor trebuie publicate online dar și la sediile instituțiilorGratuitate la transportul în comun pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Home / ACTUALITATE / Dâmboviţa: Virus gripal confirmat la o femeie însărcinată

Dâmboviţa: Virus gripal confirmat la o femeie însărcinată

Medicul epidemiolog Rodica Stancu, din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa,  a declarat că, până la această dată, în judeţ au fost luate în evidenţă nouă cazuri suspecte, virusul gripal fiind confirmat doar la o femeie însărcinată şi un băiat de 11 ani, internat la Institutul Matei Balş.

Potrivit istoricului, sezonul gripal va debuta practic în luna ianuarie şi aici trebuie spus că, la nivelul judeţului, putem vorbi despre o bună acoperire prin vaccinarea antigripală a categoriilor vulnerabile. Dr. Rodica Stancu a precizat că DSP a primit şi distribuit 55260 de doze de vaccin antigripal, în condiţiile în care au fost catagrafiate 77553 persoane din categorii de risc. Asta înseamnă o acoperire de 71,2% , mai mare comparativ cu alte judeţe , dozele fiind primite în timp util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *