duminică , 21 aprilie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / Daniel Comănescu dezminte zvonurile privind respingerea de la finanţare a proiectului şoselei de centură

Daniel Comănescu dezminte zvonurile privind respingerea de la finanţare a proiectului şoselei de centură

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a infirmat zvonurile care au circulat în spaţiul public, privind respingerea de la finanţare a proiectului şoselei de centură:”În legătură cu unele informații aparute in spațiul public, referitoare la proiectul Modernizarea şi Reabilitarea Drumului de Centură al Municipiului Târgovişte, doresc sa vă precizez faptul că proiectul a fost depus, în parteneriat, de Consiliul Județean Dâmbovița,  Primăria Târgoviște și Primăria Răzvad, sub nr.10398 din 16.07/2018.În data 17.10.2018 a fost primită Scrisoarea de solicitare de informaţii suplimentare nr. 8595/16.10.2018, de la A.D.R. Sud Muntenia, prin care ne-au fost solicitate informații și documente suplimentare sau de clarificare. Precizez că la data prezentă aceste solicitari au fost deja comunicate prin raspunsul la scrisoarea de clarificări cu nr. 20890 din 19 octombrie 2018.

Având în vedere această procedură, aflată în derulare, putem afirma că acest proiect nu a fost respins de la finanţare.”

Preşedintele Comănescu a dat detalii şi despre stadiul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 și DJ101B pe traseul limită județ Prahova- Moreni- Gura Ocniței – Răzvad- Ulmi- Târgoviște- Comișani- Bucșani- Băleni- Dobra- Finta- Bilciurești- Cojasca- Cornești -Butimanu- Niculești- limită Județ Ilfov”, precizând că, la momentul actual, proiectul tehnic se află în faza de pregatire finală în vederea transmiterii, conform prevederilor legale,  către ADR Sud Muntenia. Procedural, urmează verificarea, aprobarea acestuia și ulterior lansarea achiziției publice. Autorizațiile de construire pe cele patru loturi de bază sunt obținute. Totodată a fost notificată ADR Sud Muntenia cu privire la faptul ca acest proiect va fi contractat pe patru loturi de baza și patru loturi de lucrări de relocare utilitați. Documentațiile de atribuire a lucrarilor sunt în curs de pregatire, urmând sa fie publicate in SICAP dupa obținerea aprobării ANAP. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *