miercuri , 30 septembrie 2020
Home / POLITIC / Dărmănești: Zeci de porci eutanasiați au fost îngropați fără niciun fel de măsură de protejare a mediului!

Dărmănești: Zeci de porci eutanasiați au fost îngropați fără niciun fel de măsură de protejare a mediului!

Imagini halucinante am primit de la Dărmănești unde, potrivit martorilor, au fost îngropați zeci de porci eutanasiați, fără respectarea normelor legale de protejare a mediului. A fost săpată o groapă cu un utilaj al primăriei iar hoiturile au fost transportate cu o remorcă prin comună, cu ignorarea crasă a instrucțiunilor pentru intervenția în focarele de pestă porcină.

Comunicat de presă

 

Încă o dovadă că primarii PNL pot face tot ceea vor, chiar și când este vorba de protejarea mediului înconjurător și de sănătatea oamenilor.

Zeci de porci au fost îngropați, astăzi, la Dărmănești, fără a se repecta nici măcar  un punct din MANUAL OPERAŢIONAL PENTRU INTERVENŢIA ÎN FOCARELE DE PESTĂ PORCINĂ CLASICĂ.

Cum este posibil ca porcii să fie cărați cu o simplă remorcă prin localitățile din zonă?

Nu este normal ca un utilaj al primăriei din Dărmănești să fie folosit la îngroparea porcilor.

Sunt condiții speciale care trebuie îndeplinite pentru ca riscul de propagare a pestei să fie inexistent sau cât mai mic.

Însă, după cum se știe, autoritățile cu atribuții în domeniu sunt ocupate cu hărțuirea primarilor PSD, iar în tot acest timp, indiferent de ceea ce fac, primarii PNL sunt protejați, chiar dacă încalcă legea.

Imaginile vorbesc de la sine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *