marți , 17 septembrie 2019
Home / INFO NAȚIONAL / DE LA “CENUŞIUL” VÂLCOV LA GURU BORZA

DE LA “CENUŞIUL” VÂLCOV LA GURU BORZA

Printre mişcările imediate oprate de noua şefă a PSD s-a numărat şi înlocuirea personajului toxic Darius Vâlcov, şi el foarte aproape de o perioadă propice “scrisului”. Noul consilier onorific (după cum se vede nu se poate fără) este Remus Borza, personaj controversat, care are  o condamnare la activ şi a ajuns deputat pe listele ALDE. A fost exclus însă  din partid, după ce a votat în 2017 împotriva moțiunii de cenzură care a condus la căderea Guvernului Grindeanu.
Remus Borza a fost administrator judiciar al Hidroelectrica iar în februarie 2015, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Euro Insol,firmă în care Remus Borza era partener, a angajat în numele societății Hidroelectrica firma de avocatură Borza & Asociații pentru 74 de procese pe care compania le avea cu creditorii în timpul insolvenței.

Trecând peste aceste “amănunte” care nu dau bine la CV, observăm că nu chestiunile economice sunt acelea care îl preocupă primordial pe noul consilier cât problemele de partid:”PSD are nevoie de o garnitură nouă de comunicatori și nu se poate reinventa cu personaje precum Rodica Nassar, Octav Cozmâncă, Mircea Geoană și Adrian Năstase”, a scris Borza pe blogul personal şi tot el mai crede că ALDE va intra în disoluție.  Rodica Nassar a fost numită secretar general al partidului, în locul lui Codrin Ştefănescu iar Octav Cozmâncă, Mircea Geoană și Adrian Năstase sunt personaje politice care au revenit  în prim plan, după ce ultimul a anunţat  înființarea unui “grup de sprijin pentru actualul PSD”.

Cu asemenea declaraţii,Borza, care susține că trebuie aduși în lumina reflectoarelor personaje ca Gabriela Zoană,Gabi Zetea,Victor Negrescu, Alexandru Petrescu, Roxana Mînzatu, Petre Gabriel, Alexandru Atanasiu, iar Cătălin Ivan să fie primit înapoi în PSD, nu face decât să încerce să îşi consolideze poziţia şi influenţa politică. Ori rolul său este cu totul altul, acela de a consilia premierul pe latura administrativă şi economică, nu să-şi bage nasul unde nu-I fierbe oala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *