Acasă POLITIC De Mărţişor, echipa PSD Dâmboviţa a fost alături de doamnele şi domnişoarele din şapte comune

De Mărţişor, echipa PSD Dâmboviţa a fost alături de doamnele şi domnişoarele din şapte comune

de adrian

Echipa PSD Dâmbovița a sărbătorit prima zi de primăvară oferind sute de flori dâmbovițencelor din Poiana, Băleni, Dobra, Vulcana Pandele, Dragomirești, Doicești și Dărmănești, urându-le totodată să aibă parte de o primăvară liniștită și minunată.
Balurile Mărțișorului organizate în cele 7 localități au adus la un loc peste 1.500 de persoane. Cu această ocazie, s-au purtat discuții ce au evidențiat necesitatea  și dorința dâmbovițenilor de a fi reprezentați de oamenii care le-au fost alături în ultimii 3 ani, de oamenii care le cunosc nevoile, așteptările și grijile de zi cu zi!
La acțiunea social democraților dâmbovițeni au participat președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, doamnele deputat Georgeta-Carmen Holban și Claudia Gilia, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristea Luciana,  Cristian Avanu, directorul LDP Dâmbovița, Claudiu  Mănescu – directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Dâmbovița și  vicepreședintele PSD Radu Popa, alături de primarii localităților vizitate.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu