miercuri , 26 februarie 2020
Home / EDUCAȚIE / DE ZIUA POMPIERILOR, ELEVI AI ȘCOLII CONȚEȘTI AU ÎNVĂŢAT DESPRE MESERIA DE SALVATOR DE LA PROFESIONIŞTII GEOSTING

DE ZIUA POMPIERILOR, ELEVI AI ȘCOLII CONȚEȘTI AU ÎNVĂŢAT DESPRE MESERIA DE SALVATOR DE LA PROFESIONIŞTII GEOSTING

Anul acesta, de Ziua Pompierilor din România, personalul GEOSTING a primit  vizita copiilor de la Școala Gimnazială ”Dr. Mioara Mincu”, din Conțești.

Au petrecut împreună o după-amiază frumoasă, relaxantă, cu multe surprize plăcute și cu activități practice, extrem de interesante pentru micii vizitatori.

N-au lipsit din program scurta lecție de istorie, privind semnificația zilei de 13 Septembrie, cursul de prim-ajutor, prezentarea unor  informații utile despre activitatea de prevenție şi conduita  în caz de incendiu și cutremur.

Ca de obicei, momentul inedit l-a constituit întâlnirea copiilor cu ”pompierul cosmonaut” – cu salvatorul îmbrăcat în costumul aluminizat de intervenție la foc – un bun prilej pentru o scurtă sesiune foto. Au intrat apoi în funcțiune sirenele și avertizoarele luminoase ale autospecialelor şi  a fost lansată provocarea copiilor de a acționa un stingător.

Și pentru că tot  suntem la început de an școlar, copiii au primit și câteva daruri folositoare de la managerul companiei, Georgică Dumitru.

Gazdele mulțumesc copiilor pentru vizită și le doresc atât lor, cât și profesorilor și părinților, un an plin de reușite!

La mulți ani, pompieri români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *