miercuri , 16 octombrie 2019
Home / POLITIC / DECIZIE ŞOC: DEPUTATUL CORNEL ŞTEFAN DEMISIONEAZĂ DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE EXECUTIV ŞI ADUCE ACUZAŢII GRAVE CONDUCERII PSD DÂMBOVIŢA

DECIZIE ŞOC: DEPUTATUL CORNEL ŞTEFAN DEMISIONEAZĂ DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE EXECUTIV ŞI ADUCE ACUZAŢII GRAVE CONDUCERII PSD DÂMBOVIŢA

La trei zile după o şedinţă a  Comitetului Executiv Judeţean, în care se anunţa mare răzmeriţă dar care s-a terminat în coadă de peşte, ba chiar cu un uşor avantaj pentru preşedinta Rovana Plumb , o furtună iscată ca din senin zguduie serios PSD Dâmboviţa: deputatul Cornel Ştefan şi-a înaintat demisia din funcţia de preşedinte executiv şi a lansat public acuzaţii de o gravitate extremă.

Cornel Ştefan a declarat că “În PSD Dâmboviţa nu se respectă statutul partidului. Ultima abatere a fost în CEx-ul de luni, când s-a suplimentat numărul de membri, când după o campanile electorală cu cel mai slab scor, şeful de campanile a fost recompensat cu funcţia de vicepreşedinte.” O altă abatere de la linia partidului a fost considerată plasarea în funcţii cheie a unor personae cu care PSD Dâmboviţa s-a confruntat la alegeri anterioare.

Alte acuzaţii şi afirmaţii de o gravitate fără precedent:

Organizaţia a fost împărţită pe zone, pe grupuri de interese, ceea ce a dus la destabilizare; N-a existat comunicare în interiorul şi în afara partidului pe timpul campaniei; Organizarea defectuoasă a mitingului, Biroul Politic Judeţean nefiind implicat în niciun fel, cu serioase prejudicii în plan electoral; În ultimul CEx s-au luat măsuri contrare votului pe care l-au dat cetăţenii pe 26 mai.

Cornel Ştefan aminteşte că “PSD Dâmboviţa este al pesediştilor dâmboviţeni, al oamenilor” şi se angajează să nu permită să ajungă pe mâna “unei găşti care vrea să controleze partidul. (…) S-au format echipe din interiorul şi exteriorul partidului  pentru a urmări colegii de partid. S-au creat grupuri de presiune care ameninţă primarii, consilierii locali , consilierii judeţeni şi chiar alte persoane. Aceste echipe fac discuţii nestatutare despre proiecte de investiţii în Dâmboviţa şi fără o calitate oficială”. Preşedintele executiv demisionar a încheiat spunând că aşteaptă să-I vină alături oameni casre vor să reconstruiască organizaţia şi că îşi rezervă dreptul de a comunica public, din sala de conferinţe, ce se întâmplă în cadrul organizaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *