miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / POLITIC / DEPUTATUL CEZAR PREDA, DESPRE REALIZĂRI ALE GUVERNULUI PNL ÎN PRIMELE DOUĂ LUNI DE MANDAT

DEPUTATUL CEZAR PREDA, DESPRE REALIZĂRI ALE GUVERNULUI PNL ÎN PRIMELE DOUĂ LUNI DE MANDAT

Prin intermediul paginii sale de Facebook, deputatul Cezar Preda a nominalizat şi popularizat ceea ce a apreciat drept principalele realizări ale guvernului Partidului Naţional Liberal, în cele două luni de la învestire.

Enumerarea începe cu  eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time, a split TVA, a supraaccizei la carburanți şi  corectarea prevederilor toxice ale OUG 114. Guvernul liberal a crescut salariul minim şi înghețat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creșterea salariului minim. A început procesul de desființare a secției speciale de anchetare a magistraţilor şi  demarat procesul de digitalizare a ANAF.

A fost semnat contractul de finanțare pentru primul spital regional din România,a crescut bugetul Sănătății cu 2,4 miliarde lei şi s-au plătit concediile medicale, restante de 8 luni.

A asigurat cheltuielile pentru funcționarea administrației în 1.680 de localități şi a fost desecretizat dosarul 10 august.

În sprijinul mediului de afaceri, guvernul a rambursat rambursat TVA, restant din luna aprilie, asigurând CashFlow-ul firmelor şi a plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate și verificate;

Guvernul a prorogat plata pensiilor speciale pentru primari, micșorat cu 30% subvenția acordată partidelor politice şi a crescut bugetul pentru Educație de la 36 miliarde lei la 38 miliarde lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *