vineri , 17 ianuarie 2020
Home / POLITIC / DEPUTATUL CEZAR PREDA, DESPRE REALIZĂRI ALE GUVERNULUI PNL ÎN PRIMELE DOUĂ LUNI DE MANDAT

DEPUTATUL CEZAR PREDA, DESPRE REALIZĂRI ALE GUVERNULUI PNL ÎN PRIMELE DOUĂ LUNI DE MANDAT

Prin intermediul paginii sale de Facebook, deputatul Cezar Preda a nominalizat şi popularizat ceea ce a apreciat drept principalele realizări ale guvernului Partidului Naţional Liberal, în cele două luni de la învestire.

Enumerarea începe cu  eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time, a split TVA, a supraaccizei la carburanți şi  corectarea prevederilor toxice ale OUG 114. Guvernul liberal a crescut salariul minim şi înghețat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creșterea salariului minim. A început procesul de desființare a secției speciale de anchetare a magistraţilor şi  demarat procesul de digitalizare a ANAF.

A fost semnat contractul de finanțare pentru primul spital regional din România,a crescut bugetul Sănătății cu 2,4 miliarde lei şi s-au plătit concediile medicale, restante de 8 luni.

A asigurat cheltuielile pentru funcționarea administrației în 1.680 de localități şi a fost desecretizat dosarul 10 august.

În sprijinul mediului de afaceri, guvernul a rambursat rambursat TVA, restant din luna aprilie, asigurând CashFlow-ul firmelor şi a plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate și verificate;

Guvernul a prorogat plata pensiilor speciale pentru primari, micșorat cu 30% subvenția acordată partidelor politice şi a crescut bugetul pentru Educație de la 36 miliarde lei la 38 miliarde lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *