luni , 25 mai 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 25 mai: 18283 de cazuri de la începutul pandemiei, 1193 decese, 177 pacienți la ATIA fost aprobat calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2020Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții deconcentrate de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSDâmbovița:207 locuri de muncă disponibileCampanie de conștientizare a pacienților cu afecțiuni oncologice privind riscurile pe perioada pandemieiISU Dâmbovița-25 de intervenții, între care o misiune pirotehnicăCristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, a dezmințit zvonul privind candidatura la ParlamentÎn 22 de localități au fost raportate pagube produse de secetă , grindină și alunecări de terenTrenurile groazei- potențiale bombe bacteriologiceDâmbovița, criza coronavirus 24 mai: șase cazuri noi în ultimele 24 de oreCezar Preda, mesaj cu prilejul împlinirii a 145 de ani de la înființarea PNLMĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTEDâmbovița: Cinci cazuri noi de infectare cu covid-19 în ultimele 24 de oreFirmele de plasare de forță de muncă, luate în colimatorCoronavirus 23 mai: 17857 cazuri confirmate în țară, 3607 români infectați în străinătateMai bine mai târziu: MAI ne lămurește cum este cu “zonele metropolitane”Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linieCircul politico- populist cotidian- episodul “măști pentru popor”Corbii Mari, Brezoaiele, Odobești- comune care se dezvoltă prin proiectele promovate de PSD DâmbovițaCompania de Apă- Anunț angajare
Home / POLITIC / DEPUTATUL PSD CORNEL ŞTEFAN, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN: ”NU ŞTIE CE ÎNSEAMNĂ PNDL I ŞI PNDL II !”

DEPUTATUL PSD CORNEL ŞTEFAN, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN: ”NU ŞTIE CE ÎNSEAMNĂ PNDL I ŞI PNDL II !”

Participarea a nu mai puţin de cinci primari, am putea spune deja foşti liberali,  de la Ulmi, Moţăeni, Crângurile, Dărmăneşti şi Ulieşti, la întrunirea social -democraţilor , reprezintă, în mod evident, o lovitură cruntă pentru PNL Dâmboviţa. Atât de năucitoare încât până şi preşedintele Ludovic Orban a avut ceva de comentat pe acest subiect. Acesta a vorbit despre “mituirea” primarilor cu proiecte pe bani publici, o replică promptă venind de la deputatul social-democrat Cornel Ştefan:

”Ludovic Orban, vă spun cu sinceritate, nu ştie ce înseamnă PNDL I şi PNDL II. PNDL I, în Dâmboviţa, este aproape finalizat. Ultimele proiecte depuse şi contractate de autorităţile locale din judeţ au fost pe PNDL II. Toţi primarii care au depus proiecte eligibile au primit finanţare. Nu poate să se plângă niciun primar din Judeţul Dămboviţa că vreun membru PSD i-a pus piedici ori că cineva din partid a negociat cu vreun primar pentru un proiect. Este o prostie să spună cineva că primarii au venit printr-o negociere pe proiecte prin PNDL.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *