duminică , 21 aprilie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / “DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA”- O EXPOZIŢIE ÎN PREMIERĂ, DESCHISĂ TIMP DE TREI ZILE LA PALATUL PARLAMENTULUI

“DESCOPERĂ DÂMBOVIŢA”- O EXPOZIŢIE ÎN PREMIERĂ, DESCHISĂ TIMP DE TREI ZILE LA PALATUL PARLAMENTULUI

           Începând de astăzi şi până mieruri, 17 octombrie, Consiliul Județean Dâmbovița derulează, la Palatul  Parlamentului României, proiectul de promovare a județului, intitulat ”Descoperă Dâmbovița”. Acțiunea a fost iniţiată de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al Senatului,  a presupus amenajarea mai multor standuri  documentare şi expoziţionale şi   are ca scop principal prezentarea elementelor de identificare a județului. Vorbim aici despre  valori, tradiții și cultură dar și oportunitatea de a face cunoscut publicului interesat potențialul economic, istoric, educațional și turistic al locului. La deschidere, alături de organizatori- Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu sprijunul mai multor primării şi a direcţiilor din subordine, au fost prezenţi senatorii Adrian Ţuţuianu şi Titus Corlăţean, deputaţii Carmen Holban, Claudia Gilia şi Cornel Ştefan,Daniel Comănescu, preşedintele CJD, vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, primari ai unor localităţi cu potenţial de dezvoltare ridicat.

          Aşa cum a precizat vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, în cuvântul de deschidere, evenimentul este  important pentru afirmarea județului Dâmbovița în circuitele turistice și va contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei, având în vedere faptul că investițiile demarate în ultima perioadă în județ și oportunitățile  în acest domeniu sunt unele de anvergură.

      Şi preşedintele Daniel Comănescu a scos în evidenţă oportunitatea acestei iniţiative şi a stat la dispoziţia vizitatorilor pentru orice fel de lămuriri.

     Nu în ultimul rând, primarul Cristian Stan a spus că  este și un bun prilej de a promova părți ale istoriei românilor, orașul Târgoviște, reședința județului și fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, fiind un simbol arhitectural reprezentativ pentru trecutul și evoluția statului roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *