Acasă ECONOMIC Dialog antreprenori-autorități publice, pentru ocuparea locurilor de muncă vacante în Parcul Industrial Moreni

Dialog antreprenori-autorități publice, pentru ocuparea locurilor de muncă vacante în Parcul Industrial Moreni

de adrian

La SC Moreni Parc Industrial a avut loc o întâlnire între antreprenorii care desfășoară activități de producție și reprezentanți ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, demersul având ca scop ocuparea locurilor de muncă vacante. Oamenilor de afaceri le-au fost prezentate facilitățile de care ar putea beneficia la recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă, posibilitatea scutirii de unele costuri și alte facilități pe care le au la îndemână.

„Am organizat astăzi o ședință de lucru cu administratorii societăților mari din interiorul Moreni Parc Industrial, unde la invitația mea a fost prezent directorul AJOFM Dâmbovița doamna Constanța Anghel!

Tema discuției a fost legată de ocuparea locurilor de muncă vacante din interiorul MPI, beneficiile angajatorilor la recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă, dar și organizarea de cursuri de calificare (parteneriat MPI—AJOFM) pe meserii și diferite domenii de activitate în vederea scutirii angajatorilor de costuri suplimentare!

Am susținut întotdeauna faptul că munca în echipă conduce la rezultate notabile!”- a declarat directorul SC Moreni Parc Industrial, Gabriel Purcaru.

 

You may also like

Lasă un Comentariu