sâmbătă , 4 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !Dezbatere publică pe tema amenajării stațiunii turistice de interes național Peștera – PadinaAtenție șoferi, pe drumari i-a apucat cârpeala!Cod Galben de instabilitate atmosferică până sâmbătă la ora 10Focar de infecție la Centrul pentru Servicii Sociale GăeștiApă cu presiune scăzută la Raciu și LucieniCOVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: trei decese și 19 persoane confirmate pozitiv într-o singură zi !!!Aninoasa: PSD propune un “transfer între generații”TÂRGOVIȘTE: “DIALOG” PNL-PSD PE TEME DE EDUCAȚIEFinal de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaPro România Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat al VII-lea lot de candidațiCriza covid ia amploare:450 de cazuri noi și 20 de decese în ultimele 24 de orePSD Dâmbovița despre Planul de relansare: “Superficialitate crasă este descrierea corectă a programului pregătit
Home / POLITIC / DOAMNELE SOCIA-DEMOCRATE, ALĂTURI DE COPII PE 1 IUNIE

DOAMNELE SOCIA-DEMOCRATE, ALĂTURI DE COPII PE 1 IUNIE

De Ziua Internaţională a Copilului, reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social –Democrate Târgovişte, preşedinte Carmen Holban, au fost alături de cei mici, oferindu-le dulciuri şi baloane viu colorate.

În numele doamnelor OFSD care au participat la acţiune, dpt. Carmen Holban a declarat:”Gingăşia, candoarea, puritatea şi speranţa sunt elementele care definesc copilăria, etapa cea mai caldă şi mai frumoasă din viaţa uniu om. Perioada în care grijile, nevoile, nefericirea nu ar trebui să existe şi, oricum, în naivitatea şi simplitatea vârstei, ele nu se contabilizează. 1 Iunie reprezintă pentru toţi copiii din lume o rază de speranţă, de încredere pentru ziua de mâine. Avem datoria morală, civică, de suflet, să ne îngrijim de aceste tinere vlăstare, în jurul cărora se conturează viitorul. Un călduros “La Mulţi Ani” tuturor copiilor din România. Sănătate şi multă fericire!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *