Acasă SOCIAL Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia

Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia

de adrian

Cel mai probabil de teamă să nu se infecteze, doi medici de la Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi-au dat demisia. În locul lor urmează să fie transferaţi medici de la Spitalul Orăşenesc Găeşti şi este mai mult decât îmbucurător faptul că marea majoritate a cadrelor medicale, oameni cu familii şi cu alte responsabilităţi, rămân pe baricade.
„Aveam două cadre medicale care, probabil speriate, şi-au depus demisia. Am reuşit să suplinim această criză cu două persoane de la Spitalul Găeşti, care au fost detaşate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte”, a declarat Alexandru Oprea – preşedintele CJ Dâmboviţa. În acest context, Oprea  a mai precizat că, la nivelul Consiliului Judeţean, au fost făcute demersuri pentru a asigura cazarea personalului medical din prima linie, care intră în contact direct cu pacienţii infectaţi şi care, pe bună dreptate, nu vrea să rişte, să transmită virusul membrilor de familie.
O estimare a SJUT arăta că ar fi vorba despre un necesar de 90 de locuri de cazare iar până la această dată, sunt 20 de solicitări. Cel mai probabil, la dispoziţia medicilor va fi pus un cămin al Universităţii Valahia.

You may also like

Lasă un Comentariu