Acasă ACTUALITATE Dorel Pantilin, director executiv Casa de Pensii Dâmboviţa:”Este bine că doamna ministru a văzut condiţiile în care lucrăm”

Dorel Pantilin, director executiv Casa de Pensii Dâmboviţa:”Este bine că doamna ministru a văzut condiţiile în care lucrăm”

de adrian

Din 13802 cereri primite pe parcursul anului trecut la Casa de Pensii Dâmboviţa, numai 83 au rămas de soluţionat în ianuarie, fără să fi fost depăşit timpul legal alocat , de maxim 45 de zile. Dintre solicitările primite, a precizat directorul executiv Dorel Pantilin, mai mult de jumătate, respectiv 7091 au avut ca obiect recalcularea pensiilor, de unde şi un volum de muncă apreciabil.
O altă activitate importantă a constat în  soluţionarea petiţiilor şi aici trebuie spus că în foarte mare măsură problemele au fost rezolvate în plan local şi numai şase au ajuns la Casa Naţională de Pensii. În fapt, atât personalul de execuţie cât şi conducerea CJP Dâmboviţa au ca obiectiv rezolvarea cererilor cât mai operativ, pentru a nu pune oamenii pe drumuri.
Directorul Dorel Pantilin n-a ocolit nici răspunsurile vizavi de vizita inopinată a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, fiind de părere că a fost o vizită importantă. Pe de o parte pentru că ministrul a văzut condiţiile în care se desfăşoară activitatea cotidiană dar şi pentru că a putut prezenta situaţia la zi, inclusiv necesitatea mutării într-un spaţiu corespunzător volumului de muncă, de personal şi afluxului mare de petenţi.

You may also like

0 comentariu

moshu49 1 februarie 2020 - 5:49

auzi la el: „Deci noi am identificat un posibil sediu şi săptămâna următoare intenţionez să ajung la Casă Naţională de Pensii cu un memoriu în acest sens, prin care să justificăm pentru ce ne-ar trebui un nou sediu. Acesta este fostul sediul al Distrigaz”, a declarat Dorel Pantilin
și dacă nu te inopina ministra, intenția (fostul sediul al Distrigaz e scos la vînzare de’o sută de ani!) rămînea… ca-n gară? 🙁

Răspunde
Marcu Costache 7 iunie 2020 - 8:20

Pensiile internationale Au intirziere de mai mult de 13 luni! Respectiv cazul meu.am depus dosarul de pensionare in luna mai 2019, si nici pina Acum nu am primit pensia ce mi corespunde dupa 30 de Ani de munca in Romania!

Răspunde

Lasă un Comentariu