Acasă CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL Dorinel Soare, vicepreședinte PSD Dâmbovița:”Funcția de președinte al consiliului județean nu se cedează și cu asta basta!”

Dorinel Soare, vicepreședinte PSD Dâmbovița:”Funcția de președinte al consiliului județean nu se cedează și cu asta basta!”

de adrian

Doi vicepreședinți, Radu Popa și Dorinel Soare, voci ascultate în forurile de conducere, au transmis astăzi un mesaj clar : PSD Dâmbovița nu respinge, dimpotrivă,  dorește  încheierea unei  alianțe electorale cu Pro România, dar nu în orice condiții! A spus  Dorinel Soare, primar al comunei Niculești și unul dintre membri veterani ai forurilor de conducere , că nu pot fi  contestate  rezultatele lui Adrian Țuțuianu, ca președinte al  PSD Dâmbovița, rezultate pe care nu le-a obținut de unul singur .  Dorinel Soare și Radu Popa au amintit de votul unanim din BPJ și au declarat că în nici un caz PSD nu va ceda candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Apelul celor doi a fost la luciditate politică dar și în sensul încetării atacurilor la adresa PSD.
„În BPJ am stabilit, cu unanimitate de voturi, condițiile de încheiere a unei alianțe și în principal cu Pro România. Toată lumea a fost de acord că trebuie să facem alianțe, dar nu în orice condiții. Ori ni s-a impus așa  “ori eu președinte să fiu candidatul PSD și Pro România, ori deloc!” Cred că orice om cu scaun la cap realizează că noi nu putem să acceptăm așa ceva, unu pentru că suntem cel mai mare partid, doi, cu ce zestre vine Pro România către acest obiectiv? Doar cu numele Adrian Țuțuianu? Departe de mine să-i neg anumite merite pe care le-a avut cât a fost la conducerea partidului, dar eu i-am mai spus și cu alte ocazii, că nu a făcut singur. Eu am luat la Niculești 72% și 74% la alegerile generale, pentru Camera Deputaților și Senat și ca mine sunt mulți primari. Să nu uităm că a beneficiat din partea partidului de funcția de ministru al Apărării. Eu nu cred că a dat concurs la funcția de ministru al Apărării, a avut rezultatele Organizației Județene, pe care a trădat-o la un moment dat, motivele pot fi discutate. Trebuia să aibă decența să rămână acolo și probabil alta era situația astăzi.
A mai fost de părere primarul de la Niculești că PSD Dâmbovița  trebuie să răspundă  atacurilor  venite din partea Pro România “pentru că acum atacă PSD Dâmbovița, nu ca până acum când o ataca pe Rovana , pe Sandu , iar noi suntem aceiași care l-am făcut mare pe dumnealui și astăzi ne jignește pe noi cei care am contribuit la ridicarea dumnealui. Eu fac apel la domnul Țuțuianu să o lase mai moale cu atacurile la PSD… Dacă vrei să facem o alianță și ai de gând să colaborăm în viitor haideți să ne apropiem și să vedem care este soluția, dar nu în orice condiți! Am spus foarte ferm, funcția de președinte al Consiliului Județean nu se cedează și cu asta basta. Pot fi diferite variante.Am rugămintea să înceteze cu aceste atacuri… În loc să găsim o formulă să strângem rândurile, noi ne distanțăm unii de alții. Noi suntem pentru o alianță, dar în condiții omenești, nu să ni se impună. Părerea mea personală, pe care o s-o spun și în interiorul partidului, este că nu trebuie să cedăm și dacă nu ne înțelegem fiecare să meargă pe drumul lui și ce-o ieși la vot- a declarat vicepreședintele Dorinel Soare.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu