Acasă ACTUALITATE DOSARE PENALE PENTRU DEŢINEREA DE ARME ŞI MUNIŢIE DUPĂ EXPIRAREA VALABILITĂŢII PERMISELOR

DOSARE PENALE PENTRU DEŢINEREA DE ARME ŞI MUNIŢIE DUPĂ EXPIRAREA VALABILITĂŢII PERMISELOR

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

       Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 50 de ani, din localitatea Ludești, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu a depus armele la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilității permisului de armă. De asemenea, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, două arme de vânătoare cu alice și șapte cartușe.

       La rândul lor polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale Pucioasa și cei de la ordine publică au depistat un bărbat din București ce deținea în reședința sa din orașul Pucioasa un pistol cu gaze, cu 22 de cartușe și o pușcă cu aer comprimat. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că valabilitatea permisului de armă era expirată. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar armele au fost ridicate în vederea confiscării.

       Polițiștii atrag atenţia deţinătorilor legali de arme letale şi neletale supuse autorizării, cu privire la obligativitatea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acesteia.

You may also like

Lasă un Comentariu